Laatste Blog-Artikelen

Buy a Sophisticated Essay Portraying Extensive Reflective Skill

foto

A reflective essay constitutes of the following main constituents.

Purpose: The essay should start with an opening statement. A sentence placed near the beginning which gives an overview of the event you will be discussing.

Personal: Details of the experience that took place and your personal response to those events.

Perception: The composition should not only consist of mere storytelling,... 

Wedding In Dagestan Study About Unusual Customs Like Nikah

foto

Wedding In Dagestan Study About Unusual Customs Like Nikah

New York City is a metropolis that is earth well known for its points of interest, night existence and city splendor. If you are planning a trip to New York Town Wedding Proposals in Central Park then you are possibly now aware of how dear the tourism sector is in this town. Thankfully, this metropolis does offer many cost-free points of interest... 

Marcel Breemans

Condooms – de basis van veilige seks!

foto

Veilige seks is belangrijk. Wanneer je geen veilige seks hebt, kan je een soa (seksueel overdraagbare aandoening) krijgen. Een soa is een geslachtsziekte die met de juiste medicatie genezen kan worden, maar er zijn geslachtsziekten die je voor de rest van je leven bij je hebt en zelfs dodelijk zijn. Aids, is het meest bekende voorbeeld.

Wanneer je een vaste partner en geen wisselende contacten hebt kunnen jij en je partner zich wagen... 

Alisa Dupont

Leuke tips om met je partner Valentijn te vieren

foto

Het is Valentijn! Heb jij een leuk cadeautje voor je geliefde? Een geslaagd valentijnscadeau moet niet duur zijn, integendeel. Je partner op Valentijn verrassen met een leuke activiteit onder jullie tweetje zorgt voor meer passie en liefde dan een dure ring. Dus, leuke tips om met je partner Valentijn door te brengen!

De liefde gaat door de maag

Eten en romantiek gaan hand in hand. Plan een gezellig etentje of... 

Bart Van Lommelen

Hoe je partner een onvergetelijke Valentijn bezorgen?

foto

Binnen enkele weken is het weer de absolute hoogdag voor de geliefden. Valentijn, de dag van verliefde mensen en liefhebbende koppels, is de perfecte dag om je partner op een originele manier te tonen wat hij/zij voor jou betekent. Maar, hoe bezorg je je partner een onvergetelijke valentijn?

Vertel het met liefde

Op Valentijn mag je een romantische sfeer creëren. Rozenblaadjes, kaarsjes, een zelfgemaakt etentje... 

Valerie Maes

Sexy kerstcadeaus voor koppels: tips

foto

Kerstmis is de dag om als koppel te verschijnen en leuke momenten te beleven! Tussen het gezellig tafelen met familie en vrienden is deze feestdag de perfecte moment om tijd voor elkaar te maken. Maak samen een avondwandeling en kruip dicht tegen elkaar om de kou te weerstaan, bezoek samen een gezellige kerstmarkt of ga samen kerstshoppen.

Geen zin om buiten te komen? Maak er thuis een prettige en sensuele avond of dag van. Koop samen... 

Marcel Breemans

Sexy kerstcadeaus voor een vrouw: tips

foto

Nog enkele weken en het is bijna kerst. Tijd om je vrouwelijke partner een sexy cadeautje te geven! Of toch niet?

Een man vind het krijgen van een seksspeeltje interessant. Er is toch niks mis met een portie seks? Vrouwen staan hier heel wat minder voor open. Bij een vrouw is het combineren van een seksspeeltje met een vleugje sensualiteit en liefde veel belangrijker. Wanneer je een seksspeeltje cadeau geeft is het beter om hier... 

Bart Van Lommelen

Sexy kerstcadeaus voor een man: tips

foto

Wanneer je een man een onvergetelijke kerst wilt bezorgen, moet je in gedachte houden dat mannen houden van visuele prikkels. Wanneer je jouw mannelijke partner een origineel kerstcadeau wilt geven, is jezelf in sexy lingerie steken het leukste geschenk. Je draagt sexy jarretelles of een ondeugend catsuit en je partner zal als een blok voor jou vallen. Een vrouw... 

Tom

5 Sexy Sinterklaas cadeautjes!

foto

Wie zoet is krijgt lekkers! Onder dit motto kan je jouw partner of minnaar op 6 december verwennen met een ondeugend cadeautje. Op deze dag brengt Sinterklaas voor alle brave kinderen geschenken. Dus, wanneer je partner braaf is geweest mag je hem dit zeker laten weten! Ontdek de 5 leukste cadeautjes voor brave, lieve partners.

 

Samen spelen

Maak van deze dag een gezellige of spannende dag samen. Even niemand die jullie... 

Valerie Maes

Hoe kan je een sexy Halloween vieren?

foto

31 oktober, Halloween! Het feest dat de doden herrijzen, kinderen op jacht gaan naar snoep (trick or threat) en we ons verkleden in gekke, spookachtige creaties. Halloween is een gezellig en griezelig feest. Er zijn verschillende manieren om Halloween te vieren, dus waarom eens geen sexy Halloween te vieren. Beleef samen met je partner een spookachtige, verleidelijke en sexy Halloween! Leve 31 oktober!

Sexy Halloween kostuums

« Vorige artikels