Gitte

10 redenen waarom luxe vibrators populair zijn

Vibrators zijn al lang niet meer de lelijke, zware gedrochten van weleer. Vroeger leek een vibrator op een gladde stok of penis, maar tegenwoordig hebben vibrators alles om een vrouw te plezier. De knappe luxe vibrators zijn om verschillende redenen populair bij vrouwen. Ontdek de 10 redenen waarom een luxe vibrator het perfecte cadeau is voor een zelfverzekerde vrouw!

Vrouwen houden van luxe vibrators

 1. G4 Paul en PaulinaElegant. Een luxe vibrator heeft een mooi, elegant uiterlijk. Het zijn geen griezelige seksspeeltjes maar erotische hulpmiddelen die een streling voor het oog zijn. Luxe vibrators zijn door hun mooi design uiterlijk bijna te mooi om te gebruiken. Er zijn zelfs vrouwen die hun luxueuze seksspeeltje met veel plezier op hun nachtkastje laten staan.
 2. Krachtig. Luxe vibrators hebben een uiterst krachtige trilmotor. Vrouwen verwachten van hun vibrator dat hij meer en andere dingen kan dan een man. Wanneer een vibrator niet sterk trilt, stelt hij een vrouw teleur. Luxe vibrators zullen dat nooit doen, omdat de kracht waarmee deze seksspeeltjes vibreren zo sterk is dat de diepste zenuwen van ieder erogene plekje maximaal wordt gestimuleerd.
 3. Stil. Luxe vibrators vibreren zeer sterk en maken geen geluid. Je moet deze luxueuze seksspeeltjes naast je oren houden om ze te horen trillen. Tijdens het liefdesspel wordt je dus niet afgeleid door een vervelend geluid.
 4. Veilig en duurzaam materiaal. Luxe vibrators zijn steeds van het beste en meest kwalitatieve materiaal vervaardigd. Meestal zijn deze design seksspeeltje van siliconen gemaakt. Dit materiaal voelt erg natuurlijk en wordt zelfs in allerlei medische toepassingen gebruikt. Wanneer je het zachte, vrouwvriendelijke en veilige materiaal combineert met een glijmiddel op waterbasis voelt de penetratie levensecht en uiterst aangenaam.
 5. Ergonomisch. Luxe vibrators zijn op ergonomisch vlak perfect. Dit wil zeggen dat deze seksspeeltjes zeer goed in de hand passen en makkelijk te bedienen zijn. Je vergeet bijna dat je een apparaat aan het regelen bent; zo soepel gaat de bediening en het gebruik. Je zal door hun ergonomische vorm geen pijn in pols of vingers krijgen.
 6. Anatomisch perfect. Op anatomisch vlak zijn luxe vibrators perfect. Dat betekent dat ze geen enkel gevoelig plekje overslaan. Luxe vibrators hebben een speciale vorm die ofwel de g-plek stimuleert ofwel de clitoris stevig onder handen neemt. Sommige luxe vibrators, zoals G4 Paul en Paulina (zie foto), stimuleren de g-plek en de clitoris. De vorm van luxe vibrators wordt meestal gekeurd, getest en aangepast door een vrouwelijk testpanel. Hierdoor zijn deze vibrators anatomisch perfect voor vrouwen die een orgasme willen ervaren.
 7. Oplaadbaar. Geen afstandsbediening, vervelende draden of lege batterijen! Luxe vibrators laad je op met de meegeleverde adapter. Dit betekent ook dat deze seksspeeltjes zeer sterk vibreren en zeer lang kunnen trillen. Een uurtje opladen staat gelijk aan dubbel plezier!
 8. Lichtgewicht. Ondanks hun krachtige motor en perfecte vorm zijn luxe vibrators zeer licht. Velen van deze design seksspeeltjes kan je met enkele vingers vasthouden. Hierdoor kan je maximaal genieten van jouw seksspeeltje.
 9. Waterproof. Wanneer een vibrator waterproof is betekent dit dat hij spatwatervrij is. Vaak wil dit zeggen dat je dit luxueuze seksspeeltje onder de douche kunt gebruiken, maar zeker niet in bad! Een waterproof vibrator is ook makkelijker om proper te maken. Bij het reinigen moet je geen angst hebben om de vibrator van zijn vibratiefunctie te ontdoen.
 10. Stevige en originele verpakking. Een leuke doos is niet onbelangrijk om het luxueuze seksspeeltje cadeau te schenken. Geen lelijke plastic verpakking, maar een mooi geschenkdoos. Luxe vibrators worden ook dikwijls met een opbergzakje geleverd. Zo kan je jouw seksspeeltje optimaal wegbergen.

5 Reacties

 1. avatar maramere zei:

  ik heb die worm vibrator en vind hem echt zeer goed. hij overtreft mijn stoutste verwachtingen 😀

 2. avatar Joline zei:

  Ik vind die design vibrators heel leuk, maar wel wat prijzig. Ik vind zelfs 70 euro voor een vibrator veel geld

 3. avatar kleintje zei:

  @ joline.

  idem bij mij. maar elk sexspeeltje stelde me teleur. ofwel stonken ze ofwel trilde ze niet hard genoeg of maakte ze veel lawaai. toen kreeg ik van mijn toenmalige vriend een dure vibrator (zini roae) en nu schreeuw ik het van de daken. investeer in een wat duurdere vibrator en je weet echt niet wat je overkomt. mijn zini geeft me ook meer zin in sex want ik kan veel makkelijker ontspannen en een orgasme krijgen 🙂

 4. avatar boself zei:

  Ik ben na mijn aankoop van de G4 Tiger ook wel verkocht voor de design vibrators en net zoals kleintje zegt: ze zijn wat duurder maar echt wel veel beter. een investering waar je geen spijt van hebt

 5. avatar s. zei:

  ik vind een oplaadbare vibrator veel makkelijker dan een ding op batterijen.

Reageren op dit artikel