Valerie Maes

8 tips om een aantrekkelijke vrouw te zijn

De echte schoonheid zit natuurlijk vanbinnen. Deze woorden worden vaak gebruikt naar buiten toe, maar uiteindelijk wil iedereen zich sexy voelen en er aantrekkelijk uit willen zien. Wie wordt er niet gecharmeerd wanneer een man of vrouw je vertelt dat je er schitterend uit ziet. Het streelt je ego en helpt je een positief zelfbeeld te ontwikkelen. Daarom geven wij jou enkele tips waardoor je er extra sexy uit kan zien. Het is natuurlijk geen must, maar het kan je helpen om er beter uit te zien.

The real you (impresses the most)

Ga jezelf nooit verschuilen achter een dikke laag van make-up. Make-up dient om sommige lichaamsdelen te accentueren en niet om je erachter te verstoppen. Draag ook steeds de kleding waar jij jezelf goed in voelt en verschuil je niet achter de kleding die anderen “cool” of “trendy” vinden. Wanneer je jezelf blijft ga je automatisch zelfvertrouwen uitstralen, wat enorm aantrekkelijk is.

Sensuele lippenSensuele lippen

Mooie lippen kunnen je een heel pak aantrekkelijker maken. Je moet daarom geen tonnen lippenstift gebruiken. Je kan zachtjes met de tanden op je lippen bijten, de lippen gaan dan automatisch een beetjes voller en roder worden. Tot slot kan je een lippenbalsem aandoen waardoor jou lippen de aandacht trekken. En dan zijn je zwoele lippen klaar om jouw prins(es) hartstochtelijk te zoenen

Houding

Je houding en manier van lopen zijn uitermate belangrijk. Loop altijd fier rond. Daarvoor is een rechte houding gewenst. Trek je buik een beetje in, de kin omhoog en de schouders recht. Mensen die helemaal in elkaar gezakt zitten gaan niet direct een goede indruk geven en zijn alles behalve aantrekkelijk. Ook de snelheid waarmee je beweegt is van groot belang. Beweeg met de nodige souplesse en ook niet te snel. Maar overdrijf hier uiteraard niet mee.

Fluwelen huid

Ga af en toe lekker in bad. De nodige douchegel en lotion maken je huid glad en glanzend. Ga daarom je huid niet verdoezelen met een bodymilk. De natuurlijke huid gaat nog het meeste effect hebben op een (mogelijke) partner.

Kleren en schoenen maken de vrouw

Een aantrekkelijke vrouw is voor de meeste mannen een vrouw in sexy lingerie en hoge hakken. Voor hen bestaat er niets aantrekkelijker dan zulke vrouwen. En wie kan hen tegen spreken. Als je je goed voelt in je vel met een paar pumps dan houdt niemand je tegen.

Draag zelf ook sexy lingerie. Wanneer je deze draagt, zul je jezelf ook aantrekkelijker voelen. Wie deze kleding absoluut niets zegt, draag deze dan ook helemaal niet. Je gaat er altijd het beste bij lopen met wat jij het liefste draagt.

Een gelukkig iemand is er twee waard

Niemand is aantrekkelijker dan een gelukkig iemand. Omhoogkrullende mondhoeken kunnen een heel wat aan jou en je zelfbeeld veranderen. Buig deze spieren naar boven toe en je stralende look zal niemand onopgemerkt blijven. Zeg nu zelf, wie wilt er uitgaan met een kniezende brombeer?

Ogen zijn de weerspiegeling van de ziel

Vele mensen kunnen de taal van de ogen lezen. Ze kunnen hierbij zien of iemand gelukkig is of liegt. Ga je daarom niet verschuilen achter een berg mascara. Kijk ook steeds je partner recht in de ogen aan. Hoe beter je je in je vel voelt, hoe meer fonkelingen zich in jouw ogen gaan bevinden. Je gaat hierdoor ook een pak aantrekkelijker worden.

Eigen geurtje

Gebruik een parfum waar jij je goed bij voelt. Wanneer je deze vaak draagt, zal de persoon van je dromen automatisch aan jou denken wanneer deze geur zijn zintuigen prikkelt. Overdrijf niet in je gebruik van parfum. Mannen houden niet van een wandelend parfumflesje. Wel snuiven ze graag een zacht en warm parfumgeurtje op.

Reageren op dit artikel