Valerie Maes

Alles wat je wilde weten over glazen dildo’s

Zijn glazen seksspeeltjes veilig?

Ja, ze zijn bijzonder veilig en voor wat betreft bacteriën en ziekten is het zelfs het veiligste materiaal voor seksspeeltjes. Onze glazen dildo’s zijn uitvoerig getest en gebleken is dat ze zeer duurzaam zijn. De speeltjes worden bij zeer hoge temperaturen gedroogd en gehard gedurende 24 uur. Daardoor vindt er een structurele glasverharding plaats wat het glas beschermt tegen extreme temperatuurwisselingen. Natuurlijk zal het, net als ander glas, breken als het op een harde ondergrond valt. Mocht het glazen speeltje op een harde ondergrond vallen en je ontdekt scheurtjes of afgebroken stukjes aan je speeltje dan kan je het beter niet meer gebruiken om het gevaar van afbreken teGlazen Dildo Orglasmus voorkomen.

Er zijn een aantal glasspeeltjes op de markt van dubieuze makelij. Er kan een veiligheidsrisico ontstaan als deze niet zijn vervaardigd volgens de hoge standaard en met de juiste hoogwaardige materialen. Laat je daarom niet misleiden door goedkope imitaties!

Waarom zijn glazen dildo’s duurder dan plastic of rubber?

Dit komt omdat het een tijdrovend, arbeidsintensief productieproces is. De duur van het vormingsproces voor een aantal van onze dildo’s kan oplopen tot ruim 30 minuten waarna het hardingsproces, dat zorgt voor een versterking van glazen seksspeeltje, tot meer dan 24 uur duurt vanwege het opwarmen en afkoelen. Je kan glazen seksspeeltjes kopen tegen een lagere prijs maar deze glazen seksspeeltjes zijn hoogstwaarschijnlijk van een goedkopere glassoort gemaakt. Vaak worden ze door inferieure glasblazers gevormd en mogelijk zelfs gegoten door kinderen in China!

Is er een manier om het glas op fouten te controleren?

Alle glazen seksspeeltjes, zowel in de ruwe vorm als het eindproduct, worden met behulp van een polariscoop getest op mogelijke fouten. Een polariscoop is een laboratoriuminstrument dat kan worden gebruikt voor de vaststelling en beoordeling van mogelijke restspanning in uitgeharde glazen houders en gelijksoortige producten. Het is een effectief instrument voor het vaststellen van structurele, uithardings- en restspanning, alsmede voor het vaststellen van compositionele onregelmatigheden in veel soorten glas of daaraan gerelateerde producten.

Zijn de kleuren net zoals deze worden afgebeeld?

Zoals wij reeds aangegeven hebben, worden alle glazen dildo’s die op de site vermeld zijn, met de hand gemaakt en hierdoor is elk speeltje ietwat verschillend. In tegenstelling tot andere fabrikanten selecteren wij alle seksspeeltjes handmatig, zodat elke dildo de afbeelding zo dicht mogelijk benadert. De meeste seksspeeltjes zijn veelkleurig, met andere minder belangrijke kleuren die licht kunnen afwijken van de afbeelding.

Kunnen glazen dildo’s gekoeld worden?

Ja, het is mogelijk glazen seksspeeltje te koelen, waar wij adviseren wel de uiterste voorzichtigheid in acht te nemen bij het experimenteren met koelen. Ook adviseren wij voor het koelen van je glasdildo je koelkast of koud water te gebruiken. Je moet de uiterste voorzichtigheid in acht te nemen als je een te koud “bevroren” object gedurende langere tijd direct tegen je huid wilt plaatsen. Bevroren objecten kunnen immers irritaties aan de (gevoelige) huid veroorzaken!

“Oh ja, waarschuw altijd je partner voordat je iets drastisch gaat proberen!"

Kunnen glazen dildo’s verwarmd worden?

Ja, je kan je glazen dildo op verschillende manieren verwarmen, maar wij raden je wel aan daarbij de uiterste zorgvuldigheid in acht te nemen. Begin met je dildo in lauw water te plaatsen en ga vandaar verder met opwarmen. Sommige klanten hebben het over in de magnetron plaatsen, maar wij raden deze methode af.

Reageren op dit artikel