Valerie Maes

Baroque Me Baby Vibrator – Vibrator om samen te gebruiken?

Baroque Me Baby vibrator
Baroque Me Vibrator bestellen

Het is zomer! En dit betekent tijd voor jezelf, tijd om samen met je partner te delen en (samen) op reis te gaan. Of je op reis gaat of niet, de Baroque Me Baby vibrator is geweldige vibrator om samen of alleen te gebruiken.

De Baroque Me Baby vibrator is een stevige vibrator met een sierlijk design. Dit lichte reliëf masseert de vagina waardoor de zenuwen zachtjes worden geprikkeld. Wanneer je na gebruik van deze vibrator wordt gepenetreerd zal je makkelijker klaarkomen. Door zijn klassieke model kan je deze vibrator ook gebruiken om andere gevoelige plekjes zoals de clitoris, hals, balzak, eikel of onderkant van de voeten te prikkelen. Deze mooie vibrator is van siliconen gemaakt. Dit materiaal wordt in allerlei medische toepassingen gebruikt. Bij contact met de huid geeft het een zeer natuurlijk gevoel. Wanneer je deze vibrator gebruikt met glijmiddel op waterbasis voelt de stimulatie levensecht. Tevens is dit materiaal duurzaam, veilig en onderhoudsvriendelijk.

Deze pittige vibrator is waterproof. Dit wil zeggen dat hij spatwatervrij is. Neem je kleine vriend dus mee onder de douche en geniet van een heerlijk gevoel.

Baroque Me Baby Vibrator is een compacte vibrator van 14.50 cm. Door zijn makkelijke afmetingen kan je deze vibrator in je reiskoffer of handtas verstoppen. Kortom, neem deze stevige vibrator mee op reis of uitstap! Genieten geblazen!

3 Reacties

  1. avatar saskia zei:

    ik heb deze gekocht en het is een goede vibrator!

  2. avatar jessica zei:

    ziet er wel goed uit! 🙂

  3. avatar onne zei:

    ik heb deze vibrator gekocht voor mijn vriendin en ze was helemaal weg van de verschillende standen; niet zoals bij andere vibrators en dat geeft een heel lekker gevoel

Reageren op dit artikel