Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

The Kisser valt meteen op! Het is een klassieke vibrator die werd omgetoverd tot een absolute clitorisstimulator. Hij heeft een gebogen kopje, dat precies op de clitoris past. Aan de onderzijde bevinden zich kleine uitstulpingen die voor een verrassende stimulatie zorgen.

Toegegeven, ik was niet meteen weg van deze clitorislover. Waarom een vibrator omvormen voor dat kleine bolletje? De clitoris, vaak het meest gevoelige plekje van de vrouw, heeft toch genoeg aan een voorbind schildpadjeVoorbinder schildpadje, pussy pump Pussy Pumpof een vingervibratorVingervibrator? The Kisser heeft mij mijn mening helemaal doen inzien!

De test

Clitorisstimulator The KisserVrijdagavond. Ik steek de 2 AAA-batterijen in en test de vibratiesnelheid. Die is meteen verbazingwekkend snel. Het glanzende ei zorgt ervoor dat de krachtige vibraties zich concentreren in de top van de vibrator. Daardoor trilt enkel het gebogen kopje, en niet de volledige vibrator. The Kisser ligt bijgevolg zeer goed in de hand. Met een simpele draai verander je de trilsnelheid van aangenaam zacht naar intens hard. Enig minpuntje: hij is niet volledig stil. Het geluid is zeker niet storend; eenmaal onder de lakens hoor je hem niet meer.

The Kisser lijkt in eerste instantie weinig plaats voor variatie te bieden. Je plaatst het gebogen kopje op je clitoris en laat de vibraties hun werk doen. Doch, in tegenstelling tot mijn collectie vibrators liet The Kisser me nieuwe en wonderlijke geneugten kennen:

 • Plaats de vibrator met de tip richting voeten of richting hoofd en ervaar hoe heerlijk dat deze kleine verandering voelt.
 • Hoe verder je je benen uit elkaar zet, des te gevoeliger voelt je clitoris.
 • Wissel af in snelheid! Van traag naar hard, en omgekeerd, voel je zeer sterk!
 • Druk The Kisser stevig tegen je clitoris, en voel het ei tegen je clitoris stoten.
 • Maak kleine draaiende bewegingen of ga met de clitorisstimulator zachtjes aaiend over je clitoris.
 • Hou The Kisser wat verder van je clitoris en geniet van de fijne, kleine uitstulpingen.Clitorisstimulator The Kisser detail

Resultaat: 9/10

The Kisser is een buitengewoon goede clitorisstimulator. Hij past perfect op de clitoris, is zeer gebruiksvriendelijk en maakt zijn belofte meer dan waar! Klaarkomen was nog nooit zo eenvoudig. Deze budgetvriendelijke vibrator kost slechts 28.99 euro. Een koopje voor een bijna perfecte clitorisstimulator!
Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24

Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24


8 Reacties

 1. avatar Clarissaatje zei:

  Zeker een 9 op 10 waard! Ik zou hem zelf een 10 op 10 geven! Deze clitoris vibrator paste volledig op mijn clitoris en trilde zo lekker. ik ben fan!

 2. avatar Stephanie D.C. zei:

  laten we een facebookgroep oprichten voor de kisser! 🙂

 3. avatar Davy zei:

  Dat klinkt hier interessant. Ik zoek een leuk kado voor mijn vrouwtje en ben aan deze clitoris vibrator aan het denken. Of zijn er nog betere clitorisstimulators?

 4. avatar Veronique zei:

  je kan ook altijd een staafvibrator tegen de clitoris houden. zo ben ik begonnen. staafvibrators hebben dikwijls een afgeronde tip die handig is om op de clitoris te zetten.

 5. avatar *Gertrude* zei:

  om eerlijk te zijn ben ik niet zo gek van een clitorisstimulator dan kom ik veel te snel klaar! geef mij maar een vibrator!

 6. avatar Marije zei:

  de pussy pump is ook wel een hele leuke clitorisstimulator. het gebied rond de clitoris word vacuum gezogen en daardoor gaat de clitoris tintelen.

 7. avatar sharon zei:

  dat noem ik nog eens een handig tekstje
  nu weet ik wat ik allemaal met die kisser kan doen
  als ik dit lees heb ik meteen zin om hem te kopen 🙂

 8. avatar wout zei:

  geil tekstje! lijkt me leuk om samen met mijn vriendin te gebruiken

Reageren op dit artikel