Bart Van Lommelen

De allereerste keer anaal – Wat zijn de beste butt plugs?

De allereerste keer anaal seks kan je samen met je partner hebben, of in je eentje ontdekken. Bij anale seks wordt de anus gepenetreerd, de gevoelige huid van de anus geprikkeld en kan je een anaal orgasme krijgen. Dit orgasme kan er intens en hevig zijn. Bij mannen kan de prostaat worden gestimuleerd en bij vrouwen wordt op een onrechtstreekse manier de clitoris en g-plek wordt verwend.

Wanneer je anale seks wilt hebben, heb je anaal glijmiddel nodig. Dankzij dit dikkere glijmiddel wordt anale penetratie veel aangenamer. Wanneer je de volgende anale seksspeeltjes gebruikt zal je veel meer genieten van de allereerste keer anale penetratie.

De leukste butt plugs voor de eerste keer

Finger Rimmer plugsFinger Rimmer zijn 3 kleine, degelijke en flexibele butt plugs die je op je vinger kunt plaatsen (zie foto). Door de interessante afmetingen en zachte materiaal glijden deze speeltjes goed in de anus. Een beetje glijmiddel op de top en je kan de anusvoorzichtig laten tintelen. De 3 butt plugs hebben verschillende afmetingen waardoor je de anus voorzichtig kunt stretchen. Begin met de kleinste plug en ga voorzichtig naar het grotere exemplaar. Door hun gebruiksvriendelijkheid zijn ze ook perfect om samen met je geliefde te gebruiken

Een klassieker is butt plug classics. Deze traditionele butt plugs hebben een smalle top, brede voet, glad en naadloos model, en een gemakkelijke, zwarte kleur. Deze anaalpluggen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Als beginner start je best met de smalste plug om vervolgens met de andere groottes te experimenteren. Wanneer je deze plugs in de anus laat steken geven ze je een vol gevoel of stimuleren ze de prostaat of g-plek.

Curve plug anaalVoor de liefhebbers van een intense prostaatstimulatie is er curve plug (zie foto). Deze anaalplug heeft anatomisch een interessante vorm om de prostaat te verwennen. Door zijn smalle en buigzame materiaal schuift dit anaalspeeltje goed in de anus. Het materiaal voelt zacht en is goed proper te maken. Dit seksspeeltje is geliefd omdat mannen een intenser orgasme krijgen wanneer de prostaat wordt verwend. Beweeg de plug en voel hoe het meest gevoelige plekje van de man krachtig wordt gestimuleerd. Een aanrader, voor slechts € 14.95.

4 Reacties

 1. avatar mimi zei:

  ik hou van de finger rimmere plugs. ze zijn niet extreem en goed hanteerbaar

 2. avatar anaaltje zei:

  sommige butt plugs zijn veel te dik voor de eerste keer, dus raad ik iedereen de meer klassieke exemplaren aan

 3. avatar Piwie zei:

  Ik vind een but plug lekker wanneer die vibreert. zonder vibratie heb ik er weinig aan

 4. avatar k. zei:

  geen vibratie voor mij, een plug geeft een vol gevoel en dat is meer dan geweldig

Reageren op dit artikel