Marcel Breemans

De Jelqen Techniek: permanente penisvergroting

MeetlintJelqen is ontstaan al een Arabische massagetechniek voor penisvergroting waarbij de penissteel wordt beschouwd als een soort van spons. Door de penis te stretchen worden de holtes in de spons steeds groter en kunnen deze holtes dus ook meer bloed bevatten. Het resultaat is een grotere en nog dikkere penis! Er zijn enkele subtiele verschillen in uitvoering van deze jelqen techniek. Houd er wel rekening mee dat je het heel vaak en veel moet doen om de penis een maatje meer te geven. Het zou namelijk meer dan een half jaar kunnen duren voordat je enig resultaat boekt, maar het is wel een bewezen penisvergroting die echt werkt!

De basisbeweging van jelqen

Begin de eerste drie weken zeker niet te enthousiast! De penis moet namelijk gewend raken aan de bewegingen en de penissteel kan overgevoelig raken indien je te fors met de jelqen penisvergroting techniek begint. Voorzie 3 weken als opwarmingsperiode en drijf het aantal bewegingen op gedurende deze drie weken.

Begin met een korte masturbatie zodat de penis in een half stijve positie komt te staan (dus niet helemaal stijf). Op deze manier zal het bloed niet zo snel terugstromen. Daarna knijp je met duim en wijsvinger in de penis zodat je handen een OK-teken maken. Op deze manier houd je het bloed in de penissteel tegen. Trek daarna met je andere hand de penis tussen duim en wijsvinger naar de eikel toe zodat het bloed naar de eikel toe wordt getrokken. Concentreer je bij de Jelqen techniek vooral op de basis van de penis en werk naar het middendeel van de penis toe. Doe dit honderd maal en gebruik bijvoorbeeld een glijmiddel om alles te vergemakkelijken. Afhankelijk van je gevoel kan je harder of zachter knijpen, maar het is zeker niet de bedoeling dat je er achteraf een pijnlijk gevoel aan overhoud. Indien je toch pijn zou ondervinden neem je best een aantal dagen rust zodat het weefsel zich kan herstellen. Sluit de massage af door de penis tientallen keren op en neer te zwieren waardoor de spieren soepel en ontspannen raken. Let wel op dat je na de massage (tot ongeveer een uur) geen seksuele betrekking hebt of jezelf masturbeert.

Penisvergroting met de Jelqen techniek is nog steeds een vaak toegepaste penisvergrotingstechniek met een zeer goed resultaat als gevolg.

Voordelen:

  • grotere penis
  • dikkere penis
  • hardere erectie
  • langere ejaculatie
  • groter uithoudingsvermogen
Reageren op dit artikel