Valerie Maes

Electrosex met Mystim

Wanneer iemand sm zegt, denkt iedereen aan zwepen of tepelklemmen. Wanneer je bondage zegt, denken de meeste mensen aan handboeien of harnassen. De nieuwste rage bij bdsm (de overkoepelende naam voor sm en bondage) is electrosex. Bij electrosex (ook wel eens als elektroseks geschreven) wordt gebruik gemaakt van elektrische prikkels. De toestellen, klemmen, plugs en dildo’s die voor deze moderne seksbeleving worden verkocht, zijn allemaal uitvoerig getest. Ze voldoen aan de strengste normen, opgelegd door de Europese commissie. In sommige malafide seksclubs vind je meesteressen (en meesters) die electrosex bepleiten, maar gebruik maken van onvoorzichtige technieken. Hun doel is geld verdienen waarbij ze niet vaak Groovey Georgedenken aan de veiligheid van de klanten. Experimenten met electrosex doe je dus best thuis. Wanneer je met electrosex wilt experimenteren, denk dan altijd even na! Electrosex is niet geschikt voor dames of heren die hartproblemen hebben.

Bij electroseks worden elektrische stoten aan het lichaam toegediend. Dit kan inwendig, met een dildo of butt plug, maar ook extern met tepelklemmen, elektrodes of schaamlipklemmen. De electro klemmen in onze sexshop zijn geschikt voor uitwendig gebruik. Je kan ze plaatsen op clitoris, voorhuid, schaamlippen enzovoort.

De seksspeeltjes en bedieningunits die geschikt zijn voor electrosex zijn meestal van medisch staal gemaakt. De gevorderden gebruiken attributen die volledig van aluminium zijn, zoals Groovey George (zie afbeelding). Voor de beginners zijn er seksoys die slechts deels van metaal, aluminium of staal zijn gemaakt. De seksspeeltjes voor beginners zijn van plastic of siliconen gemaakt, waarin een klein gedeelte metaal is in verwerkt. Het is aan te raden om met deze soort seksspeeltjes te starten. Zo kan je de intensiteit van de elektrische prikkels langzaam opvoeren. Bij een dildo of plug die volledig van metaal is gemaakt, voel je de elektrische stoten veel heviger.

Om brandwonden te vermijden, dien je steeds glijmiddel aan te brengen. Heb je geen glijmiddel bij de hand? Een vochtinbrengende crème of olijfolie is ook goed.

Electrosex met Mystim!

Een belangrijke speler (waarschijnlijk zelfs de belangrijkste!) op de markt van electroseks is Mystim. Mystim werd in 2005 in Beieren opgericht. Het is niet verwonderlijk dat Mystim een Duits bedrijf is. De Duitse producenten van erotische speeltjes en andere attributen produceren steeds de meest baanbrekende producten. Duitse producten staan voor kwaliteit en vernieuwing. Dat is ook zo bij Mystim.

Vijf jaar geleden ontwikkelden Mystim twee bedieningsunits. Pure Vibes en Tension Lover. Ze werden vol lof onthaald. Deze units van Mystim hebben een strak design en zijn erg gebruiksvriendelijk. De Pure Vibes werkt analoog; de Tension Lover heeft en digitale display. Een compleet gamma met dildo’s, butt plug en clitorisstimulator volgde. Het meest opmerkelijke sexspeeltje is de Thin Finn – Penisstimulator. De Thin Finn is een dunne, aluminium buis. Door zijn gestroomlijnde vorm is deze dildo geschikt om in de penis te steken. Het heeft een afgeronde, smalle top die soepel in de urinebuis glijdt. Smeer wat glijmiddel op de Thin Finn en geniet van een unieke ervaring. Moet het verteld worden dat deze dildo niet geschikt is voor beginnende electrolovers?

Mystim werd een begrip in de erotische wereld. Hoe? De allereerste sekstoys van Mystim waren van staal gemaakt. De fabrikant schakelde al snel over naar aluminium. Dit materiaal is duurder en moeilijker te verwerken, maar heeft wel een betere geleiding. Met andere woorden, door aluminium te gebruiken verbeterde Mystim de intensiteit van de elektrische prikkels.

1 Reactie

  1. avatar ZARA zei:

    IK HAD NOOIT GEDACHT DAT ELECTROSEX ZO GOED ZOU ZIJN.
    IK VOND HET HELEMAAL NIET EXTREEM WEL SUPER LEKKER. HET IDEE ALLEEN AL DAT ER IETS VAN ELEKTRICITEIT IN MIJ ZIT WORD IK GEIL

Reageren op dit artikel