Valerie Maes

Erotische cadeaus: geschenktips

Zet je partner af en toe eens in de bloemetjes. Dit hoeft uiteraard niet letterlijk worden genomen. Waarom je partner niets eens verwennen met een erotisch cadeautje. Wie wordt er niet graag onverwacht verwend? Wij geven jou alvast enkele cadeautips voor een erotisch cadeautje, waar ook jij de vruchten van zal plukken.

Designvibrator SabarDesignvibrator

Op de markt zijn er verschillende varianten van vibrators. Keuze genoeg om op te noemen. Maar als je je partner eens extra in de watten wil leggen, waarom geen nieuwe design vibrator kopen. De Sabar Vibrator Zwart (zie afbeelding) ziet er werkelijk oogverblindend uit en kan naast vibrator ook als massagestaaf worden gebruikt. Als deze vibrators weinig zeggen, kan je overgaan tot de vrouwvriendelijke vibrators in de vorm van een onschuldig dolfijn (Blue Dolphin), een grappig wormpje (Little Paul) of een schattig rupsje (Baby Bug Vibrator).

Liefdespakket

Voor de mannen en vrouwen zijn er liefdespakketten op de markt. In de pakketten voor vrouwen ga je meestal een vibrator en glijmiddel terugvinden, maar ook lustkogels en andere speeltjes. Bij geschenken voor mannen vind je dan weer penisringen, hulpstukken en glijmiddel terug. Zijn jullie nog niet goed thuis in de wereld van de erotiek, dan is een verwenpakket het ideale geschenk.

Bordspelen

Maak je slaapkameravontuur heel wat spannender met de erotische bord- en kaartspellen. De keuze uit spannende bordspelletjes is ontzettend groot. Je kan kiezen tussen de rustige bordpellen tot de gevorderde Kama Sutra spellen. Deze spellen hebben allemaal een gezamenlijk doel: op een speelse en humoristische manier de intimiteit versterken en elkaars lichaam verkennen. Bij sommige gezelschapspellen zit ook een vibrator. Het zal je vrouw haar voorspel ongetwijfeld naar een hoger niveau brengen. Het bordspel Love Cubes Cleopatra zeker een aanrader. Dit fantastische bordspel staat helemaal in teken van de vrouw.

1001 nachten

Erotische cadeauVerwen je partner met een versie van het erotische boek Kama Sutra. Het boek zal zeker de fantasie van je partner verrijken. Het is een absolute beststeller en staat vooral bekend om zijn verbazingwekkende standjes. Hiernaast behandelt het boek alle aspecten op seksueel vlak en onderscheidt hij acht verschillende soorten van zoenen.

Wanneer je partner echt niets voelt voor het lezen van boeken, kan je haar altijd trakteren op een erotisch filmpje. Later kan je overgaan tot het naspelen van jullie favoriete scène.

Luxecondooms

Wanneer je kiest om toch niet veel geld uit te geven aan een cadeautje, waarom geen luxueuze condooms kopen? Deze zijn wel duurder dan het normale condoom, maar je zal er ook veel meer plezier aan beleven. Ze zijn gemaakt van het beste rubber. Je kan kiezen uit condooms met een lekker smaakje tot geribbelde condooms die voor je partner extra veel genot betekenen. Verras je geliefde eens met een fascinerend pretcondoom, zoals een lichtgevend condoom.

Reageren op dit artikel