Valerie Maes

Erotische dameslingerie

Het merendeel van de mannen vindt het geweldig wanneer de borsten, billen en de benen mooi uitkomen. Je figuurtje zal dus het beste uitkomen in strakke kleding. Hoe korter, hoe beter! Wil je de partner helemaal laten genieten, dan heb je keuze genoeg uit honderden sexy lingerie setjes.

De Erotische BH

Sexy erotische bh’ss zijn er in alle kleuren, modellen en maten. Het zou verwonderlijk zijn als je in deze brede waaier je voorkeur niet vindt.

  • Onzichtbare Push-Ups: ben je niet tevreden over de grootte van je borsten Had je ze liever een beetje groter gezien? Met een onzichtbare push-up kan je je borsten liften zonder een speciale push-up bh te gebruiken.Erotische lingerie - open beha
  • Geniet je meer van de puntige borsten of geniet een bepaalde vorm je voorkeur? Een sexy bustier als beha is hiervoor de oplossing. Het is een topje met voorgevormde cups en kan je met haakjes, knoopjes, ritsen of veters sluiten.
  • Mag je partner juist meer te zien krijgen van je sensuele rondingen dan kan je terecht bij de open bh (1/2 of 1/4 cup). Je laat hiermee je tepels vrij en steunt de onderzijden. Je vindt deze beha ook terug in een setje met een halve string. De helft aan kleding betekent zeker niet de helft plezier.
  • Als de push-up bh je helemaal niets lijkt bestaat er nog een andere oplossing. De opvulbeha laat de borsten groter lijken door middel van een opvulling.
  • Een derde beha waarin de borsten groter gaan lijken is in de waterbeha. In deze beha zit een vulling van water en bodyolie waardoor de borsten natuurlijker weergeven worden dan in de push up. Als je er van houdt om je borsten duidelijk groter te laten lijken kan je kiezen voor voorbindborsten of een ‘natural bra.

Body’s

Catsuit met diep decolletéEen extravagant kledingstuk is de sexy body (ook bekend als bodyshocking of sexy catsuit). Dit strakke kledingstuk bedekt wel het hele lichaam, maar is meestal fascinerend doorschijnend. Het prikkelt ongetwijfeld de zintuigen van iedere man of vrouw. Dit ondergoed valt onder de categorie van extravagant, opwindend ondergoed en wordt veel gebruikt in het erotische uitgaansleven.

Het aanbod aan erotisch lingerie is zeer groot. Je kan kiezen uit elegante lingeriesetjes, open bh-setjes, sexy jarretelles, sexy jurkjes, open slipjes, catsuits, bustiers, kimono en sexy nachtjaponnen. Het libido van je partner zal helemaal de hoogte in schieten wanneer je met je sexy outfit voor hem of haar staat. Je zal er ongetwijfeld smakelijk uitzien en klaar zijn voor een superheet avondje!

Erotische slipjes

Een gewone slip zal de meeste mannen na een tijdje niet meer opwinden. Zet daarom zelf de stap naar opwindende slipjes en strings. Jij en je partner zullen er ongetwijfeld van genieten:

  • De tanga kan je verglijken met de slip die je normaal draagt. Dit slipje wordt hoger gedragen, meestal op de heupen.
  • De meest bekende en gedragen erotische slipjes zijn de G-string, string, stringtanga, stringslip (in de volksmond ook bekend als de reetveter): De achterkant van dit slipje is zo smal dat het in de bilnaad valt. Het kleine stukje stof zal ongetwijfeld vele hoofden warm maken en de fantasie op hol doen slaan! Wie zou er nu niet genieten van de sexy naakte billen van zijn geliefde.
  • C-string: de C string is vergelijkbaar met de gewone string. Maar dit model is flexibeler en kent geen zijbandjes. Het heeft zijn naam dan ook te danken aan de vorm van de letter C.

De strings zijn uitgebracht in verschillende vormen en kleuren. Zo kan je de ogen van je partner prikkelen met een bladmotiefje of tijgerprint. Als je zelf van juweeltjes en pareltjes houdt, zal je zeker weg zijn van de string met steentjesmotief. Je vindt de string ook terug in motiefjes zoals vlindertjes. Een brede waaier voor een avondje boordevol plezier!

Kimono

Als je de exotische kant op wilt, kan je kiezen voor een kimono. Het is oorspronkelijk een traditioneel Japans kledingsstuk. De kimono betekent dan ook letterlijk hetgeen wat een persoon draagt. Het is een losse mantel met brede mouwen. Vaak binden de Japanners hun kimono af met een riem. Maar in de wereld van de erotiek heeft dit traditioneel kledingstuk een andere betekenis. Dit schaarse stukje stof kan als nachtkleedje gebruikt worden. Je vindt de kimono’s terug in verschillende kleuren en motiefjes. Je kan kiezen voor een doorschijnend droog motiefje tot rode kimono’s bedekt met rozenblaadjes. Een erotisch kledingstuk waar je best niets onder aan doet om het goed tot zijn recht te brengen.

JarretellesJarretelles en korset

Als je je boezem extra in de kijker wilt zetten, zit je zeker goed met het korset en jarretelles. Je taille wordt geaccentueerd en je gaat er vanzelfsprekend lekkerder uitzien. Het korset is al eeuwen oud, maar wordt deze tijd enkel gebruikt om er veel mooier en erotischer uit te zien. Bij de korsetten horen natuurlijk jarretelles. Sexy kousen leggen het accent op de knappe benen van de vrouw.

Nylon kousen

Naast de jarretelles heb je ook sexy nylon kousen waar de mannen hopeloos voor vallen. Deze doorschijnende kousen spreken tot de verbeelding. Je moet je zeker niet als een hoer voelen bij het dragen van zulke erotische lingerie. Het is tenslotte enkel bestemd voor de ogen van jou en je partner. Deze sokken zullen hem zeker niet onberoerd laten.

Sexy Schoenen

Als je het erotische setje compleet wilt maken kan je er de bijpassende sexy schoenen bij kopen. Vanzelfsprekend zijn dit niet de gewone schoenen. Maar schoenen met hoge hakken, waardoor je vrouwelijke benen beter uitkomen. Naast de hoge hakken vind je ook schoenen terug met een plateau waardoor de vrouw echt op wolken loopt. Zeker uitproberen!

Sexy Kostuums

Sexy Kostuum - Heksenpakje

Als de sexy lingerie niet langer je stokpaardje is in de slaapkamer kan je overschakelen op sexy kostuums. Neem je partner dan mee in de wereld van de ondeugende verpleegsters, dienstmeisjes, agentes, duiveltjes, cowgirl, schoolmeisje, bunny’s enzovoort. Met een paar ondeugende gebaren en uitdagende bewegingen zal je je partner snel opwinden. Je kan ook een masker opzetten om helemaal in je rol op te gaan. Als je geen inspiratie hebt kan je misschien eens een scène naspelen uit een film waar jullie beide van houden.

Accessoires

Hou je van juwelen, dan zijn de lichaamsjuwelen ongetwijfeld iets voor jou. Versier je lichaam met deze prachtige, klevende juweeltjes. Je hebt ook speciaal een juweeltje voor de navel. Een juweeltje dat veel weg heeft van een diamant gaat je navel een heel andere schoonheid geven. Maar mannen hun verbeelding wordt niet enkel op hol gebracht door middel van sexy lingerie setjes. Sommige experts zijn ervan overtuigd dat mannen vaak over fantasievrouwen dromen. Verras je man helemaal en geef je haar tijdelijk een ander kleurtje. Verras hem met een pruik. Je gaat er helemaal anders uitzien en misschien houdt je partner wel eens van lekker blond. Heb je je altijd als een ster willen voelen? Het kan. Niet enkel kan je je verschuilen achter de pruik, je kan ook helemaal de ster worden. Heb je altijd al een zwak gehad voor Janet Jackson, of wou je altijd als eens uitgekleed worden door Justin Timberlake? Wel hier is jouw kans. Naast de klevende juwelen, bestaan er ook de tepeljuwelen in alle vormen en formaten. Versier jouw borsten met dit juweeltje en je kan zelfs samen de beroemde scène naspelen. Plezier verzekerd!

Reageren op dit artikel