Marcel Breemans

Erotische gadgets

Ingezeept door erotiek

Zeep in penisvormDe meeste koppels beleven het liefst hun seksleven in de slaapkamer. Deze kamer wordt dan ook bekeken als de meest intieme plek in het huis. Maar waarom zou je het voorspel niet starten in de badkamer? Welke partner wordt niet opgewonden van een lekker geurende zeep in de vorm van een vagina of penis (zie zeep in vaginavorm en zeep in penisvorm)? Ongetwijfeld zal de pret al in douche of in bad van start gaan. Als deze seksspeeltjes je niets zeggen, kan je altijd kiezen om je partner of jezelf te verwennen met een vibrerend eendje of badspons eendje. Dit populaire gadget is niet alleen schattig, maar brengt jezelf naar de wereld van verleiding en erotiek.

Snoepgoed à la carte

Voor de snoepers onder ons zijn er erotische snoepjes. Verras je partner met een eetbaar setje en laat hem voor de afwisseling het ondergoed verwijderen met de tong en mond in plaats van met de handen. Als je aan likken denkt, denk je automatisch aan een lekker smaakje. Je kan je partner inwrijven met een bodypaint een smaakje naar keuze om daarna weer lekker likkend te verwijderen van het naakte lichaam. Heb je liever de gewone snoepjes, dan kunnen wij je misschien verleiden met snoepjes in de vorm van de zachte ronde borsten (jelly boobs), de frisse munttepels en de opgewonden penis. Niet enkel smaken deze snoepjes verrukkelijk, het uitzicht is ook veelbelovend.

Je bent om op te eten

Vaak wordt gezegd dat de liefde van de man door de maag gaat. Aan jou om dit uit te zoeken. Bereid hem een lekkere maaltijd met een heerlijke pasta in de vorm van de penis of borstjes. De heerlijke pasta wordt groter bij het koken in warm water. Benieuwd of deze pasta je partner onberoerd laat. Succes verzekerd!

De kleren maken de man

Naast het bord kan je geen soep in blik zetten, maar een erotische slip in blik. Je kan kiezen uit verschillende humoristische slipjes. Verstop zijn penis achter allerlei grappige slipjes zoals een olifantje, muisje of enorm sok. Het zal het humorgehalte in de slaapkamer zeker bevorderen. Plezier gegerandeerd dus!

Spiegeltje met tekstSpiegeltje, spiegeltje aan de wand

Met dit speeltje zullen niet enkel de vrouwen veel voor de spiegel staan. Deze sexy spiegeltjes met een ontzettend humoristisch tekstje zullen je altijd laten lachen bij het opstaan of voor het slapen gaan. Een must voor ieder die van een dosis gezonde humor houdt.

Let’s party

Dunking Dickies - Koekjes in penisvormGeef je een erotische feestje, upperdare party of een vrijgezellenparty? Dan ben je zeker op het juiste adres. Naast een lekkere pasta in de mooie vrouwelijke en mannelijke vormen, kan je ook de gasten met andere speeltjes prikkelen. Snoepgoed en koekjes in de vorm van penisjes en knappe borsten zullen alle zintuigen prikkelen. Nog niet genoeg? Laat je gasten drinken van de rietjes met plastieken penissen op. Laat deze heethoofden afkoelen door middel van verfrissende ijsblokjes in de vorm van de knappe borsten. Je kan deze ijsblokjes ook laten omtoveren in lekkere sensuele ijsjes. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke party. Als top of the bill vind je in ons gamma het opblaasbare partyschaap terug. Dit hilarisch cadeau is zeker een hit!

Reageren op dit artikel