Marcel Breemans

Het gebruik van een penispomp in 8 stappen

Vaak krijgen wij de vraag van klanten hoe je precies een penispomp moet gebruiken. Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over het correcte gebruik van een penispomp en wij vonden het hoog tijd om hier wat meer uitleg over te verschaffen.

  1. Begin met een erectie
  2. Breng glijmiddel aan op de ingang van de pomp en bevochtig de penis, zodat hij makkelijk in de koker van de penispomp kan gebracht worden.
  3. Breng je penis in de koker totdat de afsluitring van de pomp stevig tegen je lichaam aan drukt, het moet luchtdicht zijn. Soms is het hierbij gewenst om zich intiem te scheren.
  4. Pomp een klein beetje tot er een vacuüm ontstaat in de koker van de pomp. Wacht daarna even zodat je kan wennen aan de vacuüm druk.
  5. Pomp nu verder totdat je de penis ziet uitzetten in lengte en breedte.
  6. Houd deze vacuüm aan of pomp een beetje bij tot je ziet en voelt dat je een stevige, volle erectie hebt.
  7. Stop en check je penis op ongewone verkleuringen of gezwollen aderen.

PenispompAls je eenmaal een goede lengte hebt, of het gevoel hebt dat je de druk niet meer aankunt, stop dan en laat de druk af zodat je penis uit de cilinder kan glijden!

Vanaf het moment dat je pijn of enig ander ongemak ervaart stop je met pompen!. Zorg er ook voor dat de vacuum druk draagbaar blijft. Het kan soms wat raar voelen in het begin, maar het mag zeker geen pijn doen!
Het wordt aangeraden niet langer dan 20 minuten per keer op12h te pompen, zodat je het penisweefsel en de bloedvaten in je penis niet beschadigd. Het kan geen kwaad om de pomp vaak of met tussenpozen te gebruiken.
Wanneer je geregeld pompt zul je semipermanente resultaten zien, waaronder een aanzienlijke toename in omtrek en lengte.

Reageren op dit artikel