Marcel Breemans

Hoe als man een heviger orgasme krijgen?

Mannen krijgen, in tegenstelling tot vrouwen, bijna altijd een orgasme. Wanneer een man een orgasme krijgt gaat dit bijna altijd gepaard met een ejaculatie. Bij een ejaculatie of zaadlozing komt er sperma uit de harde penis. Een orgasme is de kers op de taart van een heerlijke vrijpartij. Maar, wist je dat je de intensiteit van je orgasme volledig in de hand hebt. Jij bepaalt hoe intens je orgasme is. Een heviger orgasme krijgen doe je door je zaadlozing uit te stellen. Kortom, hoe kan je als man een heviger orgasme krijgen?

Penisringen voor een uitgestelde zaadlozing

Penisringen zijn ringen die om de basis van de penis worden gedragen. Sommige dubbele penisringen, zoals Ball Spreader Double Helix, kunnen ook om de balzak worden gedaan. Een penisring zorgt ervoor dat er minder bloed naar de eikel of balzak stroomt. Hierdoor krijgt de man een stevige en harde erectie. De man geniet van een uitgestelde zaadlozing waardoor hij zijn orgasme heviger beleeft. Iets om te proberen, want penisringen zijn absoluut niet duur. Voor slechts € 2,65 heb je al een goede penisring.Prostaatstimulator Plugzzz Perfect Purple

Delay Crèmes = hevig orgasme

Delay cremes zijn crèmes of sprays met een muntextract. Dit natuurlijke extract wordt op de eikel of penis gedaan. Het verdooft de eikel of penis, of met andere woorden, het maakt de penis minder gevoel. Hierdoor duurt een vrijpartij langer, omdat de man zijn zaadlozing en orgasme uitstelt. Het resultaat is een knallend hoogtepunt.

Prostaat melken?

Probeer een keertje de prostaat de melken. Hoe? Ga met de vinger of een kwalitatieve prostaatstimulator, zoals Plugzzz Perfect Purple (zie afbeelding), in de anus en druk of masseer zachtjes de prostaat. Gebruik glijmiddel zodat de vinger of het seksspeeltje vlot en comfortabel in de anus schuift. Wanneer de prostaat van de man wordt gemasseerd gaat dit gepaard met een zeer hevig orgasme.

7 Reacties

 1. avatar Yvan zei:

  haha! het laatste wat ik toelaat is dat ze iets in mijn gat steken 🙂

 2. avatar j. zei:

  je weet niet wat je mist, anaal is zalig

 3. avatar jasper zei:

  ik heb het nog niet geprobeerd maar een rekje of ring rond de balzak is ook lekker

 4. avatar Kamiel zei:

  De ene penisring is al wat beter dan een andere. je moet er echt wel voor zorgen dat ze goed om de penis passen. Ik raad altijd aan om de omtrek van de penis te meten.

 5. avatar arnold zei:

  hoe kan je de omtrek van de penis meten?

 6. avatar matis zei:

  ik heb eens gelezen dat je een touwtje om de penis moest doen (natuurlijk niet aantrekken) en dan moet je het touwtje meten. dan kan je de omtrek van je penis met een latje meten.

 7. avatar p. zei:

  verstelbare penisringen kan je ad omtrek van je penis aanpassen. dan trek je aan het touwtje en de ring past precies.

Reageren op dit artikel