Bart Van Lommelen

Hoe breng je meer passie in je seksleven?

Zit je relatie in een dipje? Kunnen jij en je partner minder van seks genieten? Heb je nood aan afwisseling? Koppels die al verschillende jaren samenzijn kennen het genoemde probleem. Na een tijdje daalt de passie in de slaapkamer. Kinderen, stress op kantoor of een paar kilootjes meer kunnen de zwoele passie in de slaapkamer bepalen. Het team van Erotiekonline stak de koppen bij elkaar en dokterde een paar leuke, verrassende tips uit. Hoezo geen passie?

Passie = vuur

Bondage-kaarsenSmeer elkaar in met 50% alcohol. Neem daarna een aansteker of lucifer, en steek het lichaam in vuur en vlam. Wat volgt is een korte, hevige steekvlam die hoogstens enkele seconden duurt. Dit vuurspelletje klinkt gevaarlijk (en dat is het ongetwijfeld ook wanneer je niet de juiste voorzorgsmaatregelen neemt), maar sommige sm- en bondage-liefhebbers zijn er knettergek op. Om het nog leuker en spannender kan jij je eigen lichaam of dat van je partner versieren met een leuk patroon of sexy tekeningen.

Zorg met dit vurig spelletje altijd voor een brandblusapparaat en een emmer koud water. Speel dit spelletje alleen buiten. Je weet nooit of de steekvlam tot het dak vliegt of andere meubels in brand zet. Giet bovendien nooit of te nimmer ontvlambaar product in de mond. Wanneer je (letterlijk!) meer vuur in je seksuele relatie wilt brengen, doe dit dan altijd met enige voorbereiding!

Voor koppels die de hitte van vuur en spannende effect van een brandje willen hebben, raden we bondage-kaarsen aan. Bij sexshop Erotiekonline vind je de Hot Wax Bondage-kaarsen voor slechts €9.95! Deze bondage-kaarsen zijn geschikt om elkaar te plagen. De persoon die bondage-kaars hanteert voelt zich meester over de sub. Het kaarsvet van bondage-kaarsen is huidvriendelijk en zal de huid niet blijvend verminken. De ideale werkwijze is om het kaarsvet op de huid van je partner te laten druppelen. Probeer eerst de buik of handpalmen. Ga zeker niet meteen voor erogene zones als tepels, clitoris en eikel. Bondage-kaarsen zijn bovendien bedoeld voor extern gebruik. Het kaarsvet inwendig aanbrengen is onhygiënisch en kan erge letsels veroorzaken. Wanneer je kaarsvet druppelt, let dan steeds op de reacties van je partner! Het beste is voor jullie vuurspelletje een stopwoorde af te spreken. Wanneer het kaarsvet onmenselijk veel pijn doet, stop je meteen!

Kussen en knuffels

Psychologen en therapeuten wijzen er al jaren op. Van kussen en knuffelen worden beide partners gelukkiger. Je partner een lieve zoen geven of hem/haar verwelkomen met een vrolijke knuffel kost bovendien geen geld en is lekker veilig. Je kan uiteraard lekker origineel uit de hoek komen, en je geliefde verrassen met een niet-traditionele zoen. Kus je partner eens een keertje alleen met je bovenlip. Of wat dacht je er van om de partner zijn ogen te bedekken en met je tong langs zijn/haar lippen te gaan? Deze kleine en verrassende aanpassingen brengen ongetwijfeld meer passie in jullie leven. Voor meer leuke zoenklare tips, neem je best het vrolijke boekje ‘Kleine Kuscursus‘ door. Dit boek staat vol leuke kustips.

Kokigami: kostuum voor de penis

Schuilt er in jou een artistiek kunstenaar? Probeer kokigami. Kokigami is net zoals origami een Japanse vouwkunst. Bij kokigami worden leuke kostuumpjes, doosjes of andere artistieke kunstwerkjes voor de penis gevouwen. Daarna laat jij je partner het gevouwen kunstwerkje uitpakken. Lekker verrassend.

Ben je geen artistiek talent? Gelukkig kan je bij sexshop Erotiekonline leuke penisharnassen kopen. En niet duur! Het penis- en balharnas van de Fetish Fantasy Collectie kost slechts €16.95. Een penisharnas verandert je penis is een leuk cadeautje. Leuk voor koppels die opnieuw de jeugdelijke passie willen beleven.

1 Reactie

  1. avatar Frans zei:

    dat vuur gebruiken vind ik wel gek. zo kaarsen zou ik nog wel durven te kopen maar denk dat mijn vriendin daar niet open voor staat.

Reageren op dit artikel