Alisa Dupont

Hoe erotisch strippen? 6 Tips!

De droom van iedere man en van iedere vrouw! Strippen, ofwel je kleding langzaam uittrekken tot je naakt bent, is een ideaal voorspel. Het is lekker sexy om je partner in zijn of haar blootje te zien. Een sensuele stripact heeft bovendien een exclusief karakter. Alleen jij hebt de eer en het genoegen je partner te zien strippen.

Strippen lijkt eenvoudig en moeilijk tegelijk. Iedereen kan zijn kleren op een sensuele manier ontdoen. Toch is het niet altijd gemakkelijk om je stripact tot een goed einde te brengen zonder dat je de concentratie verliest. Om jullie te helpen, hebben we een korte stripcursus samengesteld vol lekkere tips voor een sensuele, passionele dans!

1. Touch it

Raak jezelf aan! Dit is misschien wel de belangrijkste tip die we kunnen geven. Bestaat er iets sensueler of spannender dan een vrouw of man die geniet van de eigen aanrakingen? Streel met je hand langs je lichaam. Raak borsten, tepels, heupen en billen aan. Vrouwen die hun aanrakingen nog meer in de verf willen zetten, kunnen best rode nagellak op hun nagels doen. Dan springen de vingers nog meer in de kijker. Voor een nog sexier look kan jij de tepels laten groeien. Harde tepels zijn prachtig om te zien en zijn een veruiterlijking van opwinding! Kortom, raak jezelf aan!

Open Leopard Set2. Sensuele lingerie

Denk steeds na wat je draagt. Lingerie met metalen uitstekels of pailetten kunnen je partner pijn bezorgen. Draag bij voorkeur satijnen kleding of lingerie. Om je stripact nog spannender te maken, kan je lingerie of kleding dragen met een rits of knopen. Doe zeer langzaam het eerste knoopje open en ga zo naar beneden. Heel spannend om te zien en je partner wordt gek van opwinding. Een ideaal setje is een open bh-setje, zoals de Leopard Set (zie afbeelding). Deze bh-setje kan je als ee gesloten en als een open beha-setje dragen. Wek de belangstelling van je partner door het voorste lapje een beetje te laten zakken.

3. Installeer een danspaal

Plaats een tijdelijke danspaal in de slaapkamer of in de woonkamer. Beeld jezelf in dat de danspaal je partner is. Voor een goede danspaal moet je niet veel geld neertellen. De Danspaal Peekaboo kost slechts €88 en wordt compleet met instructie-dvd en papieren dollarbriefjes geleverd. Denk je nu dat een danspaal installeren veel werk is? Fout! Een danspaal zoals danspaal Peekaboo staat in een minuut opgesteld. Je hoeft ook geen onnodige verbouwingswerken uit te voeren.

4. Een lekker geurtje

Vanzelfsprekend, maar onmisbaar! Draag een lekker geurtje waar je partner van houdt. Wil jij je stripact in het water laten vallen? Doe een geur op die je partner laat walgen, en geef toe, dat is wel het laatste wat je wilt. Een tip van een professionele stipper: doe olie op je huid. Door wat olie op je lichaam te smeren, zie je er heel verleidelijk uit. Een glanzende huid die lekker blinkt, lijkt te hunkeren naar seks.

5. Sexy oogcontact

Plagen is de boodschap! Kijk je partner in de ogen, kijk daarna naar je penis of borsten en kijk daarna opnieuw in de ogen van je toeschouwer. Via oogcontact kan jij je geliefde verlangend aankijken en heerlijk opwinden, en dit zonder een woord te zeggen.

6. Leer je lesje

Meer inspiratie nodig? Wil jij je partner een sensuele, erotische strip-act cadeau geven? Bekijk de dvd "Cursus Strippen". Deze informatieve film leert je stap voor de stap hoe je moet strippen. Verbaas jezelf en je partner met een erotische, professionele stripact.

6 Reacties

 1. avatar Mathilde zei:

  Een duidelijk artikel waardoor ik nu met meer zelfvertrouwen aan mijn stripact kan beginnen. Heb altijd al willen strippen maar eigenlijk nog nooit de moed gevonden om er aan te beginnen. Nu wel, nu start ik met de voorbereiding 🙂

 2. avatar gangster zei:

  dat van die knopen en rits klopt echt zo hard. dan is mijn interesse zo hard gewekt dat ik zelf mijn voetbalmatch vergeet 😀

 3. avatar mimi zei:

  ik heb me ooit 1 keer aan strippen gewaagd en dat is toen fataal afgelopen. er was van de andere kant weinig interesse dus ik begin er niet meer aan!!!

 4. avatar Dana zei:

  Ik vind dat strippen niet alleen voor iets voor vrouwen is (zoals in dit artikel naar voor komt) en strippende man is het toppunt van opwinding!

 5. avatar Katja zei:

  ik vind een strippende man toch maar niks. die bakken er niks van. ze zijn stuntelig en trekken veel te snel hun kleren uit 🙂

 6. avatar annemieke zei:

  mijn ventje stript als de beste! en dat super geil!

Reageren op dit artikel