Marcel Breemans

Hoe je orgasme naar een nieuwe dimensie brengen?

Een orgasme krijgen tijdens het masturberen is zalig. Je hartslag gaat omhoog, je bloed gaat sneller stromen en de spieren spannen samen. Het orgasme is het hoogtepunt van deze samenloop van lichamelijke functies. Na een orgasme voel jij je hele lichaam ontspannen en krijg je een gelukzalig gevoel. Orgasmes bieden heel wat voordelen. Een orgasme zorgt voor een beter humeur en het is gezond voor je hart. Wist je dat personen die regelmatig een orgasme krijgen langer leven?

Een orgasme krijgen is de kers op de taart, maar het seksuele hoogtepunt kan soms heel erg routine worden. Sommigen spreken zelfs van een saai orgasme. Kortom, hoe kan jij je orgasme naar een nieuwe dimensie brengen?

Voor de mannen: penisringen

Wanneer een man opgewonden wordt, wordt zijn penis hard en kan hij een orgasme krijgen. Mannen hebben niet snel een probleem om een seksueel hoogtepunt te krijgen. Meestal heeft een man het omgekeerde probleem. Mannen komen -tot ongenoegen van de vrouw- veel te snel klaar. Dit betekent dat de vrouw niet veel tijd heeft gehad om de seksuele spanning op te bouwen en een orgasme te krijgen.

Om het orgasme uit te stellen en dus ook naar een nieuwe dimensie te brengen kan een man een penisring gebruiken. Een penisring is een ring die om de penis wordt gedragen en de bloedstroom naar de eikel afknelt. Hierdoor wordt het orgasme uitgesteld en krijgt de man een veel heviger orgasme.

Vlindertjes voor clitorisVoor vrouwen: experimenteer en durf

Vrouwen hebben de slechte gewoonte om een klassieke vibrator alleen te gebruiken als vaginale verwenstaaf. Experimenteer met je traditionele vibrator en gebruik hem om andere erogene zones te stimuleren. Een sigaarvormige vibrator is bovendien een goed massageapperaat. Laat de vibraties de huid van rond de tepels, binnenkant van de armen en dijen en de hals verwennen. Verrassend en leuk om met je partner te delen.

Experimenteren zorgt bovendien voor een nieuw orgasme. Koop eens een nieuw en ander seksspeeltje. Dit jaar gebruik je geen vibrator, maar verwen jij jezelf met een clitorisstimulator of vlindertjes. Clitorisstimulators zijn sexspeeltjes die gemaakt zijn om de clitoris (het clitje) te stimuleren. Vlindertjes (zie foto) zijn speeltjes die je om de heupen kan binden en de clitoris en/of vagina vertroetelen. Deze verrassende sexspeeltjes stimuleren de meest gevoelige plekjes van de vrouw en laten je op een meer intense manier klaarkomen. Experimenteren en durven is ed boodschap.

2 Reacties

  1. avatar lesley zei:

    hola! die vlindertjes zien er zalig uit!!

  2. avatar lesley zei:

    als je een vlindertje met een afstandsbediening neemt word het spel nog leuker. dan is je man degene die het verloop bepaalt 🙂

Reageren op dit artikel