Bart Van Lommelen

Hoe je partner een onvergetelijke Valentijn bezorgen?

Binnen enkele weken is het weer de absolute hoogdag voor de geliefden. Valentijn, de dag van verliefde mensen en liefhebbende koppels, is de perfecte dag om je partner op een originele manier te tonen wat hij/zij voor jou betekent. Maar, hoe bezorg je je partner een onvergetelijke valentijn?

Vertel het met liefde

Op Valentijn mag je een romantische sfeer creëren. Rozenblaadjes, kaarsjes, een zelfgemaakt etentje en een heerlijk glas wijn…mmm…zalig. Wanneer jij en je partner van een romantische sfeer houden kan je met Valentijn lekker overdrijven.Voel je je ongemakkelijk bij de romantische sfeer? Laat het dan. Je liefde tonen lukt ook makkelijk zonder druiperige romantiek.

Draadloze anaalplugGeef een ondeugend cadeau

Rozen, ontbijt op bed of een diner bij kaarslicht zijn leuk, maar zijn niet bepaald origineel. Geef je partner eens een ondeugend cadeautje, zoals een leuk seksspeeltje of een flesje massageolie. Wanneer je kiest voor een seksspeeltje, geef dan een speeltje dat jullie samen kunnen gebruiken. Perfect is een bullet, butt plug of vibrator met een draadloze afstandsbediening. Je partner bedient de afstandsbediening en jij het seksspeeltje. De Rabbit Sensation vibrator is een kwalitatieve rabbit vibrator met een draadloze afstandsbediening. Dit speeltje stimuleert vagina en clitoris. Voor mannen is er de draadloze anaalplug (zie afbeelding). Dit anaalspeeltje glijdt vlot naar binnen terwijl je partner de vibratiesnelheid met de afstandsbediening regelt.

Een ideaal speeltje om met je partner te delen is de populaire We-Vibe II. Dit seksspeeltje heeft de vorm van een C en wordt vaginaal ingebracht. Door zijn speciale vorm wordt de g-plek en clitoris gestimuleerd, en blijft penetratie mogelijk.

Vrouwen houden van luxe

Vrouwen vinden het fantastisch wanneer een man hun portefeuille voor hen opent. Het moet niet altijd duur zijn, maar op een speciale dag als valentijn mag het net dat beetje meer zijn. Laat je vrouw of vriendin zien hoeveel je om haar geeft door een mooi sieraad of luxueus seksspeeltje cadeau te geven. Luxe vibrators vind je in onze seksshop. Deze bijzondere sekstoys zijn van stevig, duurzaam, gebruiksvriendelijk materiaal gemaakt. Bovendien zien ze er stijlvol en elegant uit. De meeste luxueuze seksspeeltjes zijn oplaadbaar waardoor je geen batterijen hoeft te verspillen. Een luxueus seksspeeltje wordt 9 kansen van 10 in een mooie opbergdoos geleverd.

6 Reacties

 1. avatar Marijke zei:

  Seks en romantiek gaan heel goed samen. Tussen de rozenblaadjes vrijen bijvoorbeeld geeft je een heel vrij gevoel.

 2. avatar lesley zei:

  leuk idee, maar wij houden het gewoon gezellig. filmpje en een aperitief, trouwens valentijn valt dit jaar op een maandag!!

 3. avatar piepje zei:

  ik ben wel fan van erotische geschenkjes, zeker als je ze samen kunt testen

 4. avatar k. zei:

  Voor mij mag romantiek zolang het maar natuurlijk blijft. Geen onzole hartjes of rozenblaadjes.

 5. avatar Dario MP zei:

  Ik heb dit jaar voor een origineel valentijngeschenkje gezorgd. Samen met mijn vriendin trekken we enkele dagen naar de belgische kust en gaan we van elkaar genieten. alleen weet ze het nog niet. ik heb alleen tegen haar gezegd dat ze dit weekend niets mocht plannen 🙂

 6. avatar viola zei:

  een vibrator is leuk om kado te krijgen maar een diamanten ring is zeker een goed idee 🙂

Reageren op dit artikel