Valerie Maes

Hoe kan je de g-spot bij een vrouw vinden?

G-spot TurboBoosterVoor vrouwen die hun orgasme willen versterken, voor vrouwen die überhaupt een orgasme willen hebben, voor vrouwen die het willen uitschreeuwen van genot en voor vrouwen die spuitend willen klaarkomen is er slechts 1 oplossing: de g-spot vinden. De g-spot of g-plek is een zeer gevoelig plekje dat ongeveer 5 cm in de vagina ligt. De g-spot is gelokaliseerd in de richting van de buik en voelt als een ruwe noot. Dit uiterst gevoelige plekje is genoemd naar de Duitse gynaecoloog Gräfenberg. Hij was de eerste wetenschapper die vaststelde dat de vrouw een zeer gevoelig plekje in de vagina had. De grootte en de gevoeligheid van de g-spot is bij elke vrouw anders. Sommige vrouwen hebben een grote, zeer gevoelige g-plek, en zullen dus ook veel makkelijker vaginaal klaarkomen. Wanneer de g-plek wordt gestimuleerd kan de vrouw zeer intens klaarkomen. Sommige vrouwen kunnen zelfs ejaculeren of spuitend klaarkomen. Dit fenomeen noemt squirten en trakteert de vrouw op een zeer hevig orgasme. De g-spot kan je op allerlei manieren lokaliseren. Dit kan door met je vinger op zoek te gaan, maar er bestaan ook sexspeeltjes die helpen om de g-plek makkelijk te vinden. Ontdek wel sexspeeltjes het vinden van de g-spot vereenvoudigen.

Hulp van sexspeeltjes

Wat belangrijk is voor sexspeeltjes die helpen om de g-plek te vinden is hun vorm. Deze zogeheten g-spot sexspeeltjes moeten een krom uiteinde hebben. Deze vorm is nodig om de g-plek te vinden en om dit erogene plekje op de juiste manier te stimuleren. Wanneer een vibrator of dildo een krom uiteinde heeft kan hij dus de g-plek verwennen. De meeste vrouwen hebben een lichte voorkeur voor een g-spot vibrator. G-spot vibratorstrillen en stimuleren door deze eigenschap de g-plek op een zeer intense manier. Dit wil zeggen dat een vrouw zeer hevig klaarkomt en de kans groot is dat zij kan ejaculeren. Hierbij spuit de vrouw geen urine, maar vocht van de para-urethrale klieren. Een zeer populaire g-spot vibrator is Turbobooster Stubby (zie foto).

Het inbrengen van een g-spot vibrator moet je altijd heel voorzichtig doen. Gebruik wat glijmiddel op waterbasis en breng voorzichtig het kromme uiteinde in de vagina. Dit doe je door een hoek te maken. Laat vervolgens de hele vibrator zachtjes in de vagina glijden. Nu kan je de vibratiesnelheid regelen. Begin zachtjes en bouw de trilsnelheid op. Dit geeft het beste en het meest effectieve resultaat.

10 Reacties

 1. avatar tilly zei:

  ik kan zelfs squirten als mijn clitje wordt gestreeld 🙂

 2. avatar Webcamseks zei:

  Nou Tilly. Dan ben je een uitzondering op de regel.

 3. avatar jelle zei:

  een vrouw dat kan squirten is de droom van elke man

 4. avatar paul zei:

  sorry vind het vies. druist tegen de natuur in

 5. avatar meid zei:

  tegen de natuur? sorry paul, maar het is een hele natuurlijke reactie! wij vrouwen vinden het toch ook niet vuil dat jullie mannen spuiten

 6. avatar wim zei:

  het komt door de pornofilms dat mannen denken dat squirten is onnatuurlijk is

 7. avatar joan zei:

  ik zou het raar vinden als mijn vrouw zou gaan squirten maar ik zou het wel heel opwindend vinden 😀

 8. avatar ferraridude zei:

  squirten = pissen?

 9. avatar dj zei:

  nee, nee! squirten is hetzelfde als wanneer een man klaar komt

 10. avatar t.s. zei:

  over squirten bestaat nog veel onduidelijkheid, hoor. ik kan bijvoorbeeld zelfs squirten wanneer mijn klitje wordt gekieteld

Reageren op dit artikel