Valerie Maes

Hoe kan je een sexy Halloween vieren?

31 oktober, Halloween! Het feest dat de doden herrijzen, kinderen op jacht gaan naar snoep (trick or threat) en we ons verkleden in gekke, spookachtige creaties. Halloween is een gezellig en griezelig feest. Er zijn verschillende manieren om Halloween te vieren, dus waarom eens geen sexy Halloween te vieren. Beleef samen met je partner een spookachtige, verleidelijke en sexy Halloween! Leve 31 oktober!

Sexy Halloween kostuumssexy duivel kostuum

Een sexy Halloween begint met een sexy uitstraling. Er zijn heel wat sexy kostuums voor mannen en vrouwen waardoor je heel stout lijkt. Een vrouw kan zich verkleden in een duiveltje of boze heks. Jij krijgt de leiding over het seksuele rollenspel, en kunt dankzij het sexy kostuum de regels bepalen. In je stoute pakje kan geen enkele man (of vrouw) jou weerstaan.
Een man doet een stoer politiekostuum aan. In het sexy politieuniform voor mannen slaagt jouw partner je in de boeien en neemt je mee naar zijn stoute liefdeskamer. Mmmm…dit is een Halloween om nooit te vergeten.

Mondknevels om beter te luisteren

Wanneer het Halloween is moet je luisteren. Luister naar de kinderen die aan de deur komen roepen voor snoep, luister naar de doden die uit hun graf opstaan, luister naar de dreigende klokslagen van de klok die de nacht inluidt of luister naar het klappen van de vleermuisvleugels of het klappertanden van schedels. Hoe meer je kunt luisteren, hoe meer plezier ja aan Halloween beleeft. En hoe kan je beter luisteren als je zwijgt. Met een mondknevel kan je niets meer zeggen waardoor je andere zintuigen beter werken. Je zal de geluiden rondom jou veel beter waarnemen. Heerlijk! Dus, mondknevels voor een onvergetelijke Halloween.

Wormen en doden

Let op de wormen die uit de doden kruipen. Ze eten elk stukje vlees smakelijk en traag van de beenderen. Wanneer de doden herrijzen smaakt het vlees nog beter. Speel dit tafereel na met de Turbobooster Patchy Paul. Deze stevige, g-spot vibrator is van zachte siliconen gemaakt. Het materiaal geeft een zeer natuurlijk gevoel en stimuleert met zijn kromme uiteinde de g-spot. Laat deze wormachtige vibrator elk stukje gevoelig vlees verwennen. Je zal wensen dat het elke dag Halloween is!

1 Reactie

  1. avatar hennie zei:

    een sexy halloween? mmm klinkt goed

Reageren op dit artikel