Marcel Breemans

Hoe kies je het juiste seksspeeltje?

Zo, je hebt alle rubrieken in onze webshop aandachtig bekeken, je hebt wat rondgesurfd op onze blog en je bent weer heel wat te weten gekomen over allerhande seksspeeltjes. Maar hoe kies je nu het juiste speeltje voor jezelf?

Erotiekonline heeft het uiterst gemakkelijk voor je gemaakt om een seksspeeltje voor jezelf te kiezen dat precies bij je past! Op iedere productpagina zal je uitgebreide informatie vinden over de producten die wij aanbieden.

Lees verder om dit te weten te komen!

Afmetingenkies-seksspeeltje

De afmetingen van een seksspeeltje zijn uiteraard zeer belangrijk. Wil je genieten van een clitoriale stimulatie dan zal je iets kleins nodig hebben in zowel lengte als omtrek zoals de Love Bullet.

Hou je van een aangename penetratie en wil je gelijktijdig ook clitoriaal worden verwend dan zal je iets moeten zoeken met een goede lengte, voldoende omtrek en clitorisstimulator zoals Jack The Rabbit Vibrator (zie afbeelding). De technische informatie van ieder speeltje in onze shop vind je steeds onder de omschrijving en vertelt je meer over de lengte, breedte en het gebruikte materiaal. Vaak vind je ook de inbrengbare lengte van het seksspeeltje terug.
Dus waar vind je deze informatie uit? In de productomschrijving u een gebied zult vinden in de naam van de bodem ‘Hoe hij maatregelen up’. Hier vindt u de totale lengte, de schuifbare lengte, de omtrek en de diameter.

Om te weten te komen welke groote goed voor je is dien je af te gaan op je persoonlijke ervaringen en welke hiervan de leukste waren. Grote dildo’s zullen niet prettig aanvoelen bij iemand die nog niet vaak gepenetreerd heeft en een “te kleine” vibrator zal niet in de smaak vallen bij geoefende dames!

Vorm

Sextoys zijn niet langer de lelijk gevormde monsters gemaakt van harde plastic zoals 10 jaar geleden (alhoewel we deze nog wel verkopen). Feitelijk zijn de nieuwe generatie seksspeeltjes zeer ergonomisch, vrouwvriendelijk en duurzaam ontworpen en gemaakt voor een beter gevoel tijdens gebruik.

Voor het kiezen van de juiste vorm zal je jezelf eerst moeten afvragen wat je er precies mee wil doen.

Zoek je een speeltje voor het bereiken van een clitoriaal orgasme, dan ga je beter voor een simpele klassieke vibrator aangezien de vibratie van deze speeltjes zich in de top bevinden.

Zoek je een speeltje voor het stimuleren van je g-spot of om de prostaat van je partner te verwennen kies je voor een speeltje met een lichte buiging aan het uiteinde.

Geniet je meer van anale seks, start dan met een dun speeltje dat je makkelijk kan in- en uitbrengen. Kijk steeds goed naar de vorm van ieder speeltje en denk na of jij het leuk zou vinden om te gebruiken. Bij ieder product vind je een of meerdere duidelijk geïllustreerde afbeeldingen die je dit duidelijk maken.

Krachtig of niet?

Ben jij gevoelig aan clitoris of vagina dan kunnen bepaalde seksspeeltjes te krachtig voor je zijn met alle ongemak tot gevolg. Een te krachtig speeltje kan tijdens gebruik best wel eens pijn doen als hij op full-speed vibreert. Kies in dit geval voor een seksspeeltje waarvan je de vibratie in verschillende standen kan instellen of waarvan je het vibratieniveau traploos kan regelen (dit wil zeggen van een zachte vibratie naar een harde vibratie zonder tussenstanden). Vibrators met een traploze regeling worden meestal bediend door middel van een schuifwieltje dat je precies op jouw behoefte kan afstellen.

Verder kan je de kracht van de vibraties ook te weten komen door te kijken naar het soort batterijen en de hoeveelheid batterijen die erin gebruikt worden. Vaker is het zo dat hoe meer batterijen je nodig hebt hoe harder de vibratie van het speeltje is.

Product beoordelingen

Inmiddels heb je al enkele interessante speeltjes op je verlanglijstje staan maar blijft het een moeilijke keuze om te kiezen tussen enkele modellen. In dat geval raden we je aan meer informatie in te winnen bij beoordelingen van klanten die het product reeds hebben uitgeprobeerd.

En ook hier zit je bij Erotiekonline op de juiste plaats. Met meer dan 5.000 product beoordelingen geschreven door onze klanten kan je snel een juiste beslissing nemen en verschaf je jezelf meer inzicht in het product.

Wanneer je de product beoordelingen leest zal je merken dat deze zijn voorzien van een sterscore van 1 tot 5. Hoe meer sterren het heeft, hoe beter het werd beoordeeld.

Live chat

Twijfel je of heb je nog vragen om je keuze te bepalen dan kan je natuurlijk steeds terecht via onze live-chat-knop die je terugvind op iedere pagina. Onze medewerkers zullen je voorzien van de juiste informatie en kunnen je wellicht  helpen bij het kiezen van het geschikte speeltje.

5 Reacties

 1. avatar kato zei:

  leuk artikel!
  ik zou voor een dikke vibrator zijn gegaan maar nu dat ik dit artikel heb gelezen ga ik eens goed nadenken
  dank je wel!!

 2. avatar marloes zei:

  als vrouw kan je best een clitoris stimulator kiezen in plaats van een vibrator 🙂 werkt veel beter 🙂

 3. avatar isabella zei:

  of een rabbit vibrator, dat is een vibrator met een penis en daar boven op een konijntje en dat konijn trilt tegen je clitoris. dan heb je 2 speeltjes voor de prijs van 1 😀

 4. avatar search engine optimizers zei:

  Zeer informatieve post. Bedankt voor de tijd neemt om uw mening met ons te delen.

 5. avatar call girl drome zei:

  Dank bij voorbaat en veel geluk! 🙂

Reageren op dit artikel