Alisa Dupont

Hoe maak ik mijn badkamer seks-veilig?

Seks op ongewone plaatsen…welk koppel droomt er niet van? Een vliegtuig, de cinema of de kerk staan nog steeds in de top 10 waar mensen seks willen hebben. Niets zo opwindend als hoog in de wolken seks hebben, of helemaal opgewonden worden in de bioscoop en niet proberen te kreuen. Lekker toch?

Waar hebben mensen anno 2010 seks? De slaapkamer is en blijft al jaren de numero uno. Maar ook de badkamer en de keuken winnen serieus aan belang. De keuken heeft vaak verschillende kasten en andere verhogen om je partner op verschillende manieren te penetreren. Er is bovendien niets leuker als snel voor of na de maaltijd een vluggertje te doen. De badkamer staat op drie. De douche en het bad zijn perfecte plaatsen om seks te hebben. Samen in bad of in douche gaan is een ideaal voorspel. Het kan reeds beginnen met het uitkleden. Doe je kleren langzaam uit of laat je uitkleden door je partner. Opwindend om naar jullie gezamelijke wasbeurt te groeien.

Om te starten met jullie erotische spel, plaats je wat sfeerrijke lichtjes rond de badrand. Dim het licht en laat ondertussen je bad vollopen. Je kan als je een erotiserende geur in de badkamer wilt, Geisha Wierrook aansteken. Vergeet geen zachte, propere handdoeken klaar te leggen om je partner na afloop sensueel af te drogen.

Glijmiddel

Water zorgt ervoor dat alles beter schuift. Wanneer de man moeite heeft om de vrouw te penetreren, lukt dat in bad of douche beter. Een glijmiddel dat geschikt is voor seks in de badkamer is een siliconen glijmiddel, zoals body glide siliconen. Een glijmiddel op siliconenbasis maakt geen vlekken en droogt niet uit. Glijmiddelen op waterbasis lossen op in water. Ze zijn dus absoluut niet geschikt voor seksueel contact in water.

Vibrators: waterproof of waterdicht?Plastic beschermlaag bij waterproof vibrator

Sommige koppels houden ervan om een seksspeeltje mee onder de douche of mee in bad te nemen. Let hierbij telkens goed op de waterdichtheid van je seksspeeltje! Vibrators zijn seksspeeltjes die werken op batterijen en dus niet altijd geschikt zijn voor water. Wanneer batterijen (of de plaats waar de batterijen in horen) aangetast worden door water, werkt de vibrator niet meer. De laatste jaren wordt er naar gestreefd om vibrators waterdicht of tenminste waterproof te maken. De bediening en de materialen werden aangepast. Meestal zit er een plastic beschermlaag (een soort plastic ringetje) aan de bovenzijde van de plaats waar de batterijen horen.(zie afbeelding)

Wat is nu het verschil tussen een waterproof of een waterdichte vibrator? Een waterproof vibrator is spatwatervrij. Dit type vibrator is geschikt voor onder de douche, maar niet voor in bad. Seksspeeltjes voor in bad moeten waterdicht zijn. De vibrators van Fun Factory en Evolved zijn allen waterdicht.

Wanneer je niet zeker bent of je vibrator waterdicht is of niet, ga je best voor een dildo. Dildo’s werken niet op batterijen en zijn daardoor zeer geschikt als seksspeeltje voor in bad.

Bondage in de badkamer

Het klinkt niet vanzelfsprekend maar bondage kan wel degelijk in de badkamer worden beoefend. Je moet uiteraard geen metalen of pluche handboeien gebruiken. Die dingen gaan roesten of ze gaan na contact met water onaangenaam ruiken. De specialisten ontwikkelden een verrassend bondage-setje dat waterproof is: de suction kit. Deze gebruiksvriendelijke set bestaat uit twee handboeien en enkelboeien van neopreen. Je sluit ze met een klittenband. Bij de set zitten vier zuignappen waardoor je eindeloos kunt variëren. Heerlijk om je partner vast te binden terwijl het water de lijnen van haar of zijn naakte lichaam volgen. Vergeet zeker geen blinddoek of oogmaskertje! Niets kunnen zien, maar stromend water kunnen voelen en horen, werkt enorm erotisch!

29 Reacties

 1. avatar fred23 zei:

  nu weet ik hoe dat ik mijn vriendin kan overtuigen met seks voor in de badkamer. ze zegt altijd: daar is geen plaats voor. saai,he!?

 2. avatar Ver@ zei:

  leuk om te lezen. welke vibrator staat er eigenlijk op de foto afgebeeld? Dat ziet er een goede vibrator uit 🙂

 3. avatar Clarissaatje zei:

  ik denk dat een vibrator van het merk evolved is. 🙂 ik denk dat de vibrator is die marvel noemt

 4. avatar blogger1 zei:

  volgens mij is dat niet de marvel vibrator op de foto. :-S ik denk eerder dat de minuet vibrator is

 5. avatar Alisa Dupont zei:

  op de foto staat vibrator Pristine afgebeeld. Je vindt dez vibrator onder het artikelnummer 10156. Dit nummer kan je gewoon intypen in het zoekvak van onze shop. Je kan uiteraard ook zoeken op naam ‘pristine’.

 6. avatar bartje zei:

  @fred23: vind dat een goei voorstel. Hoe overtuig je je vriendin voor een partijtje seks in de badkamer?

 7. avatar gloria zei:

  haar dit artikel laten lezen?? :-D:-D Ik zou gewoon een bad laten vollopen en vragen of je haar mag wassen. daarna kan je proberen bij haar in bad te kruipen

 8. avatar Ver@ zei:

  je kan haar toch stiekem verleiden en haar mee leiden naar de badkamer?

 9. avatar stefke zei:

  ik zou een cadeautje in de badkamer verstoppen, vrouwen zijn gek op verrassing. een vibrerend eendje of een setje dat je in de badkamer kan gebruiken

 10. avatar bartje zei:

  goede tips! ik weet al wat ik met valentijn zal doen: de dag afsluiten met een partijtje seks in de badkamer

 11. avatar greetje zei:

  leuk artikel. hoe komt het eigenlijk dat een glijmiddel op siliconen niet oplost in water? kan dat toch moeilijk geloven

 12. avatar Ver@ zei:

  is dat alles wat je voor je vriendin gaat doen, bartje? 😀 als ze dan geen zin heeft, heb jij ook wel pech 😀

 13. avatar gloria zei:

  tja dat komt door die siliconen. siliconen kan tegen water

 14. avatar belinda zei:

  eindelijk eens antwoord op het verschil tussen waterproof en waterdicht; ik dacht altijd dat dat hetzelfde was; nu snap ik waarom mn eerste vibrator stuk is gegaan

 15. avatar ELVIRA zei:

  SEKS IN DE BADKAMER LIJKT ME TOCH GEVAARLIJK. JE KAN UITSCHUIVEN EN JE BOTTEN BREKEN

 16. avatar beer zei:

  niet flauw doen! iets breken?? aub! het is niet de bedoeling dat je als een gek begint te wippen.

 17. avatar joyce zei:

  ben je ooit al uit bad gevallen? ik dacht het niet waarom zou je dan met seks in de badkamer gaan vallen

 18. avatar roel zei:

  seks in de douche is het lekkerste wat er is! dan glijd alles goed naar binnen

 19. avatar miss moneypenny zei:

  vind dat ook! dan word mijn g-plek goed gestimuleerd als we rechtstaand seksen

 20. avatar roel zei:

  en je kan dan lekker diep gaan! 😀

  het is altijd wel een heel gedoe om niet te vallen

 21. avatar bert bibber zei:

  seks in het zwembad is ook altijd lekker.
  eerst een partijtje naakt zwemmen en dan heerlijk vrijen

 22. avatar ista djihoud zei:

  vind je??
  dan schuift mijn piemel er altijd uit; vind er dus niks aan om seks te hebben in het zwembad

 23. avatar hadise zei:

  daarvoor bestaat er dus dat bondage setje voor in bad 🙂

 24. avatar pretty woman zei:

  sex in het zwembad vind ik lekker, maar kies toch ook voor sex in de douche; dat gaat gewoon gemakkelijker

 25. avatar lieverdje zei:

  naaktzwemmen kan wel romantisch zijn, en dan samen kijken naar de ondergaande zon en dan sex natuurlijk 🙂

 26. avatar dark knight zei:

  eerst sex en dan naar de ondergaande zon kijken 🙂

 27. avatar ms. burtin zei:

  en dan ook bondage in de open lucht 🙂 dat is tenminste nog eens iets; schreeuwen gaat dan niet want dan worden de buren wakker

 28. avatar mike zei:

  ik zou het ook zo doen. pas na de sex plakkerig doen

 29. avatar Clarissaatje zei:

  sex en dan in slaap vallen 😀

Reageren op dit artikel