Bart Van Lommelen

Hoe moet je een stroker gebruiken?

Strokers zijn seksspeeltjes voor mannen. Het zijn de meest discrete masturbators: deze seksspeeltjes hebben geen expliciet anatomisch uitzicht en zijn door hun compactheid makkelijk op te bergen. Een stroker trakteert een man op een sensationele handjob. Tevens zijn deze mannelijke seksspeeltjes zeer makkelijk samen te gebruiken. Jouw partner zal zich vereerd voelen dat hij/zij jou een extra intense verwenbeurt mag geven.

Een stroker beweeg je op en neer, net zoals bij een handjob. De stroker beweegt over de penis en over de eikel. Aan de binnenkant van deze masturbator zit een bijzonder reliëf dat verschilt van stroker tot stroker. Er zijn strokers die aan de binnenkant ribbels hebben, maar er bestaan ook strokers met nopjes of fantasiestructuren.

Een stroker is zeer makkelijk proper te maken. Doorgaans hebben deze seksspeeltjes voor mannen een gat aan de achterkant. Hierdoor kan je water door de stroker laten lopen. Wanneer je wilt dat zelfs alle onzichtbare bacterieën zijn verwijderd, is een toycleaner een aanrader.

Voor een levensecht gevoel moet je verwarmend glijmiddel gebruiken. Dit glijmiddel wordt zachtjes warm wanneer het in contact komt met de huid. Net zoals een echte vagina.

Populaire strokersdeep throat stroker

Deep Throat Stroker (zie rechtse foto) is een makkelijke masturbator met een aangenaam, stimulerend reliëf. Het materiaal is zacht en uiterst rekbaar. Deze stroker past mooi om de penis en zorgt bij een opgaande beweging voor een intense stimulatie. Deep Throat Stroker is net zoals andere strokers lekker goedkoop. Slechts € 19.99 voor een zalige verwenbeurt.

pearl stroker masturbatorPearl Masturbator (zie linkse foto) is een zeer geliefde masturbator. De Pearl Masturbator is van nauw en zacht materiaal vervaardig. Aan de binnenkant zit een stimulerende structuur. Tevens zorgen de twintig parels die in deze stroker zijn verwerkt voor een intense massage van penis en eikel. Kortom, een goed idee voor een unieke handjob.

Net zals de Deep Throat Stroker is de Pearl Masturbator erg goedkoop. Voor slechts € 19.5 kunnen jij en je partner genieten van een unieke erotische ervaring.

2 Reacties

  1. avatar hector zei:

    ik ben gestart met een kunstvagina en het ding voelt lekker maar was precies beter gestart met een stroker. ziet er veel eenvoudiger uit

  2. avatar bosjesman zei:

    wij gebruiken onze stroker samen

Reageren op dit artikel