Alisa Dupont

Hoe vertel je aan je nieuwe partner dat je een seksspeeltje hebt?

Praten over seksspeeltjesEen nieuwe partner betekent nieuwe seksuele ervaringen. Een nieuwe relatie is leuk en spannend, maar tevens een onzekere periode. Je moet je immers openstellen voor je nieuwe partner, je moet je partner gaan vertrouwen en je grenzen op seksueel vlak aftasten. Op seksueel gebied geef je jezelf aan je nieuwe geliefde en laat je je meenemen naar nieuwe, onbekende hoogte- en dieptepunten.

Heel wat vrouwen vinden dit een moeilijk doch spannende periode. Ze zijn onzeker in bed of weten niet goed of ze aan hun partner moeten vertellen dat ze regelmatig sexspeeltjes gebruiken. Want, wist je dat liefst 70% van de vrouwen 1 of meerdere sexspeeltjes heeft. Bij vrouwen is een sexspeeltje veel minder taboe dan bij mannen. Voor vrouwen is een sexspeeltje een ideaal middel om een (eerste) orgasme te ervaren. Vrouwen hebben meer tijd en de juiste stimulatie nodig. En dat is wat een sexspeeltje kan bieden.

Vertellen, ja of nee?

Vertellen aan je nieuwe partner dat je een sexspeeltje hebt, heeft menig vrouw slapeloze nachten bezorgd. Weggooien, goed verstoppen of vertellen? In elke relatie is eerlijkheid het belangrijkste. Wees eerlijk tegenover jezelf en vooral tegenover jouw partner. Dan zal jullie (nieuwe) relatie het langst duren.

Hoe pak je dit aan?

Ga je het tijdens het avondeten doodleuk tegen hem vertellen? Of wil je toch voorbereid zijn en graag weten wat de reactie van je partner is?

Wandel in de plaatselijke superette langs de erotische artikelen. Veel grootwarenhuizen hebben glijmiddelen en condooms in hun assortiment. Neem een onschuldig artikel zoals Durex Play Tingle in je handen, vraag hem of hij dat geen interessant glijmiddel vindt en kijk naar zijn reactie. Je zal meteen merken of jouw geliefde open staat voor een stimulerend glijmiddel. Mannen die wat nieuws willen proberen, vinden het helemaal niet verwonderlijk dat hun vriendin een sexspeeltje heeft. Tevens kan je een kleine vibrator kopen en vragen aan je partner om jou te verwennen. Geniet, kreun zachtjes en je zal je partner opwinden. Uiteraard is het niet de bedoeling dat jouw partner zich geïntimideerd zal voelen. Laat duidelijk merken dat je het meest van zijn lichaam en zijn handelingen geniet.

10 Reacties

 1. avatar fenna zei:

  ik heb het gewoon gezegd en hij reageerde heel enthousiast

 2. avatar Joop TB zei:

  Voor een vrouw is dit altijd makkelijker om te vertellen

 3. avatar Master of Love zei:

  Een man met een sexspeeltje is idd raar, een vrouw met een vibrator is geil 🙂

 4. avatar carlo zei:

  je moet idd altijd eerlijk zijn, zeker op vlak van sex.

 5. avatar konijntje zei:

  Zal een man zich niet slecht voelen als hij weet dat zijn vriendin/vrouw een vibrator heeft

 6. avatar stepherd zei:

  Ik voel me daar niet slecht om. Vind het zelfs heel normaal dat een vrouw een vibrator heeft. Vrouwen hebben toch meer tijd nodig om klaar te komen en dat kunnen wij mannen niet altijd bieden

 7. avatar wuyts zei:

  Ik zou niet meteen op mijn tenen zijn getrapt, alleen als ze meer met haar vibrator bezig is dan met mij

 8. avatar Kas zei:

  Ik zou dat probleem heel eenvoudig van de baan helpen: de vibrator steek ik in haar poesje 😛

 9. avatar elka zei:

  ik heb een vibrator en daar nooit een probleem van gemaakt om dat tegen mijn vriend te vertellen. is het niet normaal dat je soms wat tijd voor jezelf wilt??

 10. avatar mauro zei:

  van mij mag mijn vrouw een vibrator hebben maar heb liever niet dat hij te groot of te dik is. dan krijg ik het gevoel dat ik niet genoeg voor haar ben

Reageren op dit artikel