Marcel Breemans

Hoe vrijen griezelig lekker maken?

Vrijen griezelig lekker makenSommige koppels stellen me de vraag hoe ze hun liefdesleven meer smaak kunnen geven. Ik vind dit een geweldig idee! Een lekker smaakje aan elkaar geven is ideaal als voorspel maar ook om elkaar opnieuw te herontdekken. De leukste hulpmiddelen voor een griezelig, lekkere vrijpartij? Ontdek ze in deze blog!

Likbare massageolie

Likbare massageolie is spannend en opwindend. Je trakteert jouw geliefde op een sensuele massage en likt daarna de likbare massageolie op. Likbare massageolie heeft vaak een erotisch geurtje. Deze zoete geur heeft een positief effect op het libido. De populairste smaak is nog steeds aardbeien. Dit verbaast me niet. Aardbeien zijn sinds eeuwen populaire afrodisiacums. Ze zijn zoet, mooi van vorm en iedereen lust ze! Tegenwoordig vind je likbare massageolie in diverse smaken. Je hebt zelfs massageolie met de smaak van peperkoek, marsepein en chocolade.

De meest verkochte likbare massageolie is Shunga Oil of Love. Deze rijke massageolie is verkrijgbaar in liefst 7 smaken.

Glijmiddel met smaak

Glijmiddel met smaak is volledig op waterbasis. Hierdoor mag je dit glijmiddel gebruiken met latex condooms en seksspeeltjes.

Glijmiddel met smaak is een absolute aanrader voor zij die orale seks leuker en smakelijker willen maken. Glijmiddel met smaak laat seksspeeltjes soepeler naar binnen glijden, en, geeft orale seks een lekker smaakje. Bijvoorbeeld Oral Joy Aardbei heeft een heerlijke, zoete smaak en wordt in een handige spuitfles geleverd. Hierdoor is dit glijmiddel erg gemakkelijk te gebruiken.

Smaakcondooms

Willen jullie de lakens proper houden? Condooms met smaak geven de penis een lekker smaakje. Er bestaan ook beflapjes met een smaakje. Dit geeft de vagina een heerlijke smaak. De zogenaamde liklapjes zorgen voor een verrassend kauwgumsmaakje.

3 Reacties

  1. avatar kingston zei:

    haha. griezelig lekker word dat zeker! wij zijn alvast gek van glijmiddel met smaak!

  2. avatar sex master zei:

    die shunga oil of love is zeker een aanrader! je hebt maar een paar druppeltjes nodig om te masseren.

  3. avatar melina zei:

    gewoon chocpasta op de eikel smeren is ook lekker 🙂

Reageren op dit artikel