Valerie Maes

Ik vond een seksspeeltje in het nachtkastje van mijn partner. Hoe reageer ik?

Op een dag doe je het nachtkastje van je partner open en ontdek je een seksspeeltje. Oei! Van dit kleine geheimpje was jij niet op de hoogte. Hoe reageer je wanneer je in het nachtkastje van je partner een seksspeeltje vind waar jij niets van weet?

Niet twijfelen en vragen

Was me DaBegin zeker niet aan jezelf te twijfelen. Het is niet omdat jouw partner een seksspeeltje in zijn of haar nachtkastje heeft dat hij/zij ontevreden is over jullie seksleven. Wanneer je twijfelt of je partner tevreden is met jullie seksleven kan je dit beter meteen vragen. Twijfels zorgen voor achterdocht. En openheid zorgt voor een betere (seksuele) relatie. Wanneer je partner inderdaad niet helemaal tevreden is met jullie seksuele samenkomst kunnen jullie hier samen aan werken. Begrijp zijn of haar commentaar zeker niet fout of beledigend maar juist als een positief element om samen aan betere seks te werken.

Een geheim seksspeeltje gevonden? Je moet ook begrijpen dat je partner af en toe tijd voor zichzelf wilt. Wanneer je een relatie hebt, betekent dit niet dat masturberen verboden is. Vooral vrouwen hebben meer tijd nodig om tot een orgasme te komen, en dit kunnen seksspeeltjes dikwijls beter dan een man. Wat niet wil zeggen dat mannen dat mannen alleen goed zijn voor het gras te maaien. Nee! Het betekent dat seksspeeltjes helpen om te ontspannend, te genieten van seks, helpen om een orgasme te krijgen en de vrouw de kans geven om haar lichaam beter te leren kennen.

Vergeet ook niet dat je partner een seksueel verleden heeft. De tijd “voor jou” had hij of zij niemand om zijn genot bij te vinden en was een vibrator of masturbator de enige oplossing. Het gebeurt dikwijls dat seksspeeltjes in het nachtkastje worden “vergeten” en dus bij toeval ontdekt worden. Ben je nieuwsgierig wanneer je partner zijn geheimpje heeft aangeschaft? Dan vraag je het toch gewoon!

Samen proberen

Wanneer je niet twijfelt aan jullie seksuele relatie en helemaal geen problemen met het seksspeeltje van je partner hebt, kan je de ondeugende toer opgaan. Leg het seksspeeltje op het kussen van je partner en schrijf een lief, sexy briefje: “Wanneer gaan we dit seksspeeltje samen gebruiken? kusjes van je liefdesgod(in)”. Kan jij hier nee tegen zeggen?

3 Reacties

  1. avatar geike zei:

    ik heb dit onlangs meegemaakt! was echt geschrokken dat er een vagina bij mijn man lag. ik voelde me bedrogen. hij heeft uiteindelijk verteld dat die vagina al heel oud is (en eerlijk zo zag hij er ook uit)

  2. avatar dieter zei:

    of je man heeft de vagina al dikwijls bereden! 😛

  3. avatar Hard Rider zei:

    Ik zou het echt GEIL vinden wanneer ik een vibrator bij mijn vriendin vond

Reageren op dit artikel