Bart Van Lommelen

Ik wil een vibrator die hevig trilt! Tips

Wanneer je een vibrator koopt, wil je maar één ding: de vibrator moet hard trillen!! Anders had je beter een dildo gekocht. De snelheid en de hevigheid van de vibraties zijn belangrijke Total Vibratorkenmerken van een goede vibrator. Meestal kiezen we een vibrator op kleur, vorm en materiaal, maar vergeten dat wanneer een vibrator niet snel of hevig trilt, de vibrator voor lange tijd in de kast verdwijnt. Wanneer een vibrator lekker hard trilt, kan je immers een heviger orgasme krijgen.

Wanneer je een vibrator in een online seksshop koopt, weet je uiteraard niet of een vibrator hevig trilt. FOUT! Dat weet je wel. De productbeschrijving of de productbeoordeling vertellen veel over de vibrator. Bovendien lees je in de technische specificaties van de vibrator hoeveel batterijen een vibrator verbruikt. Vibrators die de grote C-batterijen gebruiken, zoals bijvoorbeeld Total Vibrator (zie afbeelding), trillen erg krachtig. Vibrators die op AA- of AAA-batterijen werken vibreren minder hard. Kijk ook steeds naar de hoeveelheid van de batterijen. Een vibrator die op 2AA-batterijen werkt, trilt minder hard dan een soortgelijke vibrator die 4AA-batterijen verbruikt.

Kortom, om te weten of een vibrator sterk trilt, lees je de technische productspecificaties!

Oplaadbare vibrators?

De nieuwste vibrators zijn bijna allemaal oplaadbare vibrators. Oplaadbare vibrators zijn beter voor het milieu omdat ze geen vervuildende batterijen verbruiken. Je steekt een oplaadbare vibrator in het stopcontact en hij laadt zichzelf op. Sommige oplaadbare vibrators kan je ook opladen aan je laptop, zoals Extase Liberté. Deze stijlvolle massager heeft, net zoals andere oplaadbare vibrators, een krachtige trilsnelheid. Het enige nadeel aan oplaadbare vibrators is dat wanneer je aan het genieten bent, en je vibrator of massager valt stil, je de vibrator of massager eventjes moet opladen en niet snel de batterijen kan ruilen.

3 Reacties

  1. avatar barbara zei:

    korte en duidelijke tekst. nu weet ik tenminste waar ik op moet letten wanneer ik een vibrator koop

  2. avatar Nco zei:

    Het klopt echt dat de snelheid van een vibrator soms erg kan tegenvallen. Ik heb wel nooit naar de batterijen gekeken maar ga dat vanaf nu wel doen 🙂

  3. avatar kenneke zei:

    wij hebben een we vibe (dat is een vibartor die je met 2 kan gebruiken) en dat is herlaadbaar en dat is veel beter dan batterijen te liggen verwisselen.

Reageren op dit artikel