Marcel Breemans

Is een metalen penisring iets voor beginners?

Penisringen, soms cock ringen genaamd, zijn ringen die op verschillende plaatsen aan de penis kunnen gedragen worden. De meest gebruikte toepassing is de penisring om de basis van de penis, voor of achter de balzak, te dragen. Sommige liefhebbers houden ervan om de penisring om de balzak te doen.

Penisringen zijn bedoeld om de erectie langer te houden en de zaadlozing uit te stellen. Wanneer je een penisring draagt, wordt de bloedtoevoer door de penis en naar de eikel afgesloten. Dit wil zeggen dat het bloed minder goed door de penis stroomt. Hierdoor krijgt de man een hardere en langdurige erectie. Hij stelt zijn ejaculatie uit en ervaart hierdoor zijn seksuele hoogtepunt veel heviger. Een penisring kan dus voor heel wat vonken zorgen in de slaapkamer, of daarbuiten. Man en vrouw hebben immers baat bij een langere vrijpartij.

De meeste penisringen zijn van rekbaar materiaal gemaakt. De meest rekbare en gebruikte materialen zijn siliconen en jelly. Hierdoor zal de penisring makkelijk om elke penismaat passen. Maar, naast de rekbare materialen zijn er ook materialen die niet rekken, namelijk metaal.

Penisringen van metaalmetalen penisring

Penisringen van metaal zijn niet geschikt voor beginners. Deze ringen rekken niet mee uit en zullen wanneer ze worden aangeschroefd perfect om de penis of balzak passen. Ze wegen meer dan de lichte, rekbare penisringen. Hierdoor is het effect van een metalen penisring zeer intens. Wanneer je een metalen penisring draagt kan je deze ring niet snel en makkelijk aftrekken of afknippen, wat bij siliconen of jelly penisringen wel gaat.

Wanneer je een metalen penisring koopt, moet je ervoor zorgen dat je met het minste gewicht begint. Bouw het gewicht voorzichtig op en het effect zal maximaal en optimaal zijn!

8 Reacties

 1. avatar cas zei:

  sorry maar is zo iets van metaal niet veel te zwaar voor je penis

 2. avatar flip zei:

  ik heb een metalen cock ring en dan zweer je die plastic ringetjes af. dit geeft veel meer effect. ben ook wel niet direct met een metalen cockring gestart. je begint met de goedkoopste ringen van plastic en na een tijd kan je een metalen ring proberen. super goe!

 3. avatar james zei:

  het vraagt idd oefening. heb een metalen exemplaar maar gebruik hem als ballstrectcher

 4. avatar M.I.P zei:

  kan je penis ook niet breken van zo een metalen ring?

 5. avatar daemen zei:

  volgens mij kan een penis niet breken hoor

 6. avatar sexbeest zei:

  wij hebben een silicone cockring.
  1 van de beste werd er gezegt. deze kan je aantrekken om hem zo strak mogelijk te doen. de penis word er wel harder van maar mijn man komt nog snel klaar. dus wat is het nut er dan van :S

 7. avatar where the wind blows zei:

  je man heeft toch een dikkere penis door de cockring? dat vind ik toch niet onbelangrijk 🙂

 8. avatar burt zei:

  ik vind de cock ringen die kunnen trillen de beste

Reageren op dit artikel