Gitte

Japanse seksspeeltjes = kwaliteit!

De Japanse technologie loopt ver voor op de Europese innovaties. De Japanse markt is al jaren de koploper op vlak van verrassende en vooral kwalitatieve vernieuwingen. Je kan er moeilijk naast kijken. In elk huishouden zal er wel ergens een product staan van het type “made in japan”. Consumenten zijn gek op Japanse producten. Ze prijzen de Japanse technologie van hoge kwaliteit.

Japan is een fascinerende wereld van contrasten. Aan de ene kant zijn er de eeuwenoude tradities die al honderden jaren aanhang genieten. Denk maar aan de bekende geisha’s, ofwel de gezelschapsdames die zich verrijkten in cultuur, bloemschikken en thee zetten. Het bekende beautymerk Geisha heeft de inspiratie bij de talentvolle klassedames gehaald. De verzorgings- en beautartikelen van Geisha zijn te koop bij sexshop Erotiekonline. Anderzijds is Japan het land van de vooruistrevende, baanbrekende ideeën. De Japanse markt staat niet stil en vernieuwd verrassende snel! Ook de erotische markt!

In de hele wereld ondergaat de erotische wereld van seksspeeltjes een fascinerende wending. Producenten willen de leukste sekstoys uitvinden. De prijs van een seksspeeltje of het aantal sekstoys dat een land of continent produceert is niet belangrijk. China maakt de meeste seksspeeltjes, maar hun producten zijn weinig kwalitatief. De prijs voor een vibrator uit China ligt opvallend lager. Veel seksspeeltjes afkomstig uit het land der Chinezen bevatten weekmakers. Deze bestanddelen kuMichael Jahnnnen bij ongebore babies, vaak jongetjes, afwijkingen aan de genetaliën veroorzaken. Wanneer je een vibrator of dildo koopt, en in korte tijd zwanger zoekt te raken, koop je dus best een seksspeeltje dat weekmakervrij is.

Nergens, niet in Europa en niet in de Verenigde Staten, staan de producenten zo ver als in Japan. De Japanse sekstoys zijn van betere kwaliteit. Een van de betere producenten is de firma Omocha Dreams e.K. Deze firma werd in 2003 opgericht door Michael Jahn.

Kwalitatieve Sekstoys van Japan

De laatste twee jaar is een opvallende trend merkbaar bij seksshops. Klanten spenderen liever enkele euro’s meer voor kwaliteit en innovatie dan een goedkoop prul aan te schaffen. De We-Vibe II bijvoorbeeld, is een zeer degelijk, kwalitief sexspeeltje. Het heeft verschillende belangrijke prijzen gewonnen. Het is bovendien het eerste sexspeeltje dat je tijdens een vrijpartij kan gebruiken en dat de g-spot en de clitoris masseert. Het speeltje kost wel 84.95 euro, maar verkoopt als een trein! Klanten weten duidelijk kwaliteit en efficiëntie te appreciëren.

Bij de firma Omocha Dreams e.K. brengt de Japanse seksspeeltjes naar de Europese markt. Ze laten Europese consumenten kennismaken met de kwaliteit en het concept van de Japanse toys. Een voorbeeld zijn de seksspeeltjes van RENDS. Dit letterwoord staat voor Reality-Extravagant-Neat-Dream-Satisfaction, vertaald naar het Nederlans Werkelijkheid-Extravagant-Netjes-Droom-Bevrediging. Het grootste deel van de uitvinders bij RENDS zijn opgeleide elektronica-kenners. Ze hebben voor ze bij RENDS gingen werken, gewerkt voor verschillende Japanse technologiebedrijven.

Waarom zijn de seksspeeltjes van RENDS zó speciaal? De sekstoys van RENDS zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. Ze zijn huidvriendelijk en compleet veilig. Het innovatieve concept van RENDS schuilt in de USB-kabel. De seksspeeltjes van RENDS sluit je met de kabel aan op een bedieningsunit. Gemakkelijk en snel!

Momenteel is er één bedieningsunit op de markt waar je verschillende sekstoys kan op aansluiten: clitorisstimulator Feel Mont BlancFeel Mont Blanc, vibrator Predator Wand Predator Wanden masturbator A10 Cyclone Onasism Hole.A10 Cyclone Onasism Hole

Het voordeel is dat je de seksspeeltjes naar hartelust kan afwisselen met de bedieningsunit. Het enige nadeel is dat deze sekstoys niet werken zonder bedieningsunit.

De bedieningsunit R-1 Controller Starterset R-1 Controller Startersetkost slechts 49 euro en wordt met een eitje (ideaal voor de clitoris of om je partner te plagen!) geleverd.

Reageren op dit artikel