Valerie Maes

Kan een man een rabbit vibrator gebruiken?

Rabbit vibrators zijn doorgaans exclusieve seksspeeltjes voor vrouwen. Een rabbit vibrator is een vibrator die de vagina en de clitoris stimuleert. Het onder handen nemen van deze erogene zones zorgt voor een heerlijke masturbatiebeurt en een zalig hoogtepunt. Aan de basis van een rabbit vibrator zit een konijntje dat met zijn oren en pootjes tegen de clitoris beweegt. In de langwerpige schacht van de vibrators zitten roterende parels waardoor de vagina intens wordt gemasseerd. Rabbit vibrators zijn voor vrouwen ontwikkeld, maar wist je dat ook mannen van een rabbit vibrator kunnen genieten?

Rabbit vibrator als anale stimulator

Een rabbit vibrator waarvan je de vibratiesnelheid van de clitorisstimulator (“het konijntje”) en de rotatiesnelheid van de draaiende parels kunt regelen is perfect voor anale stimulatie. Doe anaal glijmiddel op de top van de eikel en laat de rabbit vibrator in de anus glijden. Het anaal glijmiddel versoepelt de sluitspieren van de anus zonder dat de gevoeligheid van de anus wordt ingeperkt. Een rabbit vibrator heeft draaiende parels die de anus zeer hevig masseren en stimuleren. Een rabbit vibrator met een gebogen kopje is ideaal om de prostaat te melken. Het melken van de prostaat zorgt voor een veel heviger orgasme. Een goede rabbit vibrator voor anale penetratie is Paul en Paulina (zie afbeelding). Deze stijlvolle rabbit vibrator is van zacht materiaal gemaakt. Hij heeft een gebogen uiteinde om de prostaat te masseren, en, de snelheid van de roterende parels in zijn body en de trillende clitorisstimulator kan je afzonderlijk regelen. Heerlijk!

Rabbit vibrator als penisspeeltje

Niet alleen de schacht met zijn draaiende parels is geschikt om de erogene zones van de man te stimuleren, ook de clitorisstimulator kan een man gebruiken als seksspeeltje. Laat de oren van de “rabbit” tegen de eikel, balzak of perineum trillen. Wanneer het lukt kan je het lieve diertje over de volledige lengte van de penis laten trillen. Een zeer apart en verrassend gevoel.

7 Reacties

 1. avatar roger zei:

  Ik heb het altijd gewild maar dacht niet dat een zo’n vibrator in je kont mocht. dat wil ik gaan testen 🙂

 2. avatar noa zei:

  haha een worm in je kont!

 3. avatar Maarten zei:

  ik hou van anale sex maar zie me nog geen vrouwenvribator in mijn anus steken

 4. avatar aatje zei:

  ik vind het idee van een worm in mijn kont wel een geil idee. 🙂

 5. avatar Peter zei:

  ben wel eens benieuwd.
  vind anale seks wel leuk.
  het idee alleen al wind me op.

 6. avatar bob zei:

  Ik heb het eens geprobeerd met de vibrator van mijn vriendin. als de vibrator in de anus zit geniet je van een zalig gevoel! vergeet wel niet je anus een beetje te stretchen 🙂

 7. avatar vera zei:

  hallo als ik een vibrator gebruik dan
  begin ik te trillen maar soms ga ik in de jacuzzi zitten als mijn ouders weg zijn
  en dan hang ik met mijn kutje voor die stralen dat vind ik nog lekkerder vooral die stralen zou alle mijden een keet moeten probeer zon zalig gevoel

  gr vera

Reageren op dit artikel