Valerie Maes

Leuke seksspelletjes voor koppels

Meer spanning nodig in de slaapkamer? Probeer eens een verrassend seksspelletje. Vooral vrouwen zijn hier gek op. Een erotisch spel is voor vele dames een geschikt voorspel. Het is intellectueel en spannend tegelijk. Met een fascinerend seksspelletje leer jij een hele andere kant van je partner kennen. Wanneer we als koppel een seksuele burn-out ervaren, kan een seksspelletje helpen de relatie een seksuele boost te geven. Je moet uiteraard geen complete speldoos in huis te halen. Voor koppels met weinig inspiratie kan een dobbelspel, zoals Love Cubes Kamasutra, of een bordspel, zoals Ultiem Verlangen, hulp bieden. Erotische spellen kunnen inspiratie geven voor een spannend rollenspel of voorspel. In deze blog laten we je kennismaken met enkele seksspelletjes.

De Klassieker: waarheid, durven of doen?

Een eeuwenoud spelletje dat jullie zin doet kijgen in meer. Het is uiteraard leuker wanneer je dit met vrienden speelt, maar met je partner kan je dit spelletje een erotisch tintje geven. Maak kaartjes en schrijf beide evenveel ‘waarheid of doen’-opdrachten en vragen op. Bedenk originele en spannende opdrachten waar jij en je partner evenveel plezier aan hebben. Dan zal dit spelletje zeker naar mee smaken.

Jouw wens is mijn bevel

Heb jij van die stoute dromen die je graag wil uitproberen? Dit spelletje draait om jouw verlangens! Schrijf 5 wensen op een papier. Laat je partner hetzelfde doen. Doe de tien papieren in een zak en trek een papier uit de zak. Spreek af dat wat op het papier staat, uitgetest moet worden. Probeer geen extreme of relatiebedreigende dingen te verzinnen, maar beperk je verlangens tot dingen waar jullie allebei van houden. Wat dacht je van “een massage met slagroom”, “sensuele bodypaint“, “een masturbatiebeurt met vibrator” of “een scène uit een sexfilm naspelen”?

Koppel speelt strippokerHaal de camera boven!

Een erg opwindend en spannend spelletje dat je best alleen speelt met iemand die je volledig vertrouwt. Trek sexy lingerie aan en laat je partner foto’s nemen van prachtige figuur. Trakteer je geliefde op een zwoele stripact en laat hem de dans filmen. Duik in je kleerkast en verander in een schattige studente, een hete secretaresse of een sexy playboy konijn. Voor koppels die nog een stapje verder willen gaan: speel een scène uit een pornofilm na en film jullie vurige vrijpartij. Heel erg opwindend!

Strippoker

De inzet van strippoker: kledingstukken. Ben je geen pokeraar? Neem een ander kaartspel en beslis dat de verliezer een of meerdere kledingstukken moet afgeven. Je kan het kaartspel ook veranderen in bijvoorbeeld monopoly of een ander gezelschapspelletje. Kies dan een spelletje dat jullie beide graag spelen.

Spelletjes met een blinddoek

Wanneer je niets kan zien, kan je verschillende spelletjes spelen. Blinddoek je geliefde met een oogmaskertje en laat bepaalde lichaamsdelen voelen. De geblinddoekte persoon moet raden welk lichaamsdeel hij/zij aanraakt. Om het wat moeilijker te maken kan je glijmiddel op je lichaam smeren.

Wanneer je partner een blinddoek draagt, kan je met je vinger erotisch getinte woorden op de rug schrijven. Je kan glijmiddel gebruiken om het schrijven spannender te maken. Je partner moet dan raden om welk woord het gaat. Je kan bijvoorbeeld “likken” schrijven en daarna vragen welk lichaamsdeel je moet likken. Omgekeerd: je kan “tepels” op de rug schrijven, en dan vragen wat je met dit lichaamsdeel moet doen.

Wie is het seksslaafje?

Sommige koppels vinden dit het ultieme voorspel, andere koppels staan negatief tegenover deze vorm van seksbeleving. Wanneer jij je helemaal overgeeft aan de verlangens en fantasieën van je partner, bespreek je eerst waar voor jou de grens ligt. Wil je niet dat je partner je anaal bevredigd, zeg het dan! Zo voorkom je dat het spelletje op een sisser afloopt.

Veranderen in een seksslaafje doe je door je te laten vastbinden. Je kan je dan niet meer bewegen en wordt letterlijk de slaaf van je geliefde. Je kan beginnen met alleen handboeien en een volgende keer ook enkelboeien gebruiken. Wanneer je wil experimenteren met bondage, raden we aan te starten met attributen voor soft-bondage. Deze artikelen zien er minder extreem uit dan andere bondagesupplementen.

2 Reacties

  1. avatar Sarah zei:

    ik heb veel bijgeleert en ideeen opgedaan

  2. avatar annelore zei:

    HALLO IK BEN OP XIM EN HEB AL GESEKST

Reageren op dit artikel