Alisa Dupont

Leuke tips om met je partner Valentijn te vieren

Het is Valentijn! Heb jij een leuk cadeautje voor je geliefde? Een geslaagd valentijnscadeau moet niet duur zijn, integendeel. Je partner op Valentijn verrassen met een leuke activiteit onder jullie tweetje zorgt voor meer passie en liefde dan een dure ring. Dus, leuke tips om met je partner Valentijn door te brengen!

De liefde gaat door de maag

Eten en romantiek gaan hand in hand. Plan een gezellig etentje of verras je geliefde met een zelfgemaakt maal. Ben je niet zo’n keukenprins(es)? Hou het simpel en ga voor een lekkere en simpele menu. Spaghetti lust bijna iedereen en is snel en simpel klaar te maken. Geef je pastagerecht een erotisch touch door bijvoorbeeld pasta in de vorm van borsten (Booby Pasta) klaar te maken. Het dessert? Chocolade bodypaint! Laat je partner een schilderwerk op je naakte lichaam maken en het oplikken. Ee verrijkende en spannende ervaring!

Wil je echt origineel zijn? Leg een deken in de living en nodig je geliefde uit voor een romantisch picknick in de woonkamer.

Tips om valentijn te vieren

Speel samen een spel

Valentijn is de perfecte moment om samen een spelletje te spelen. Ga vandaag voor een erotisch spel, zoals Ultiem Verlangen, of speel een keertje Twister in lingerie. Een traditioneel spelletje een erotische kantje geven zal jullie Valentijn onvergetelijk maken.

Kijk samen naar een film

Kijk samen naar een ouderwetse horrorfilm! Kruip samen met je partner onder een dekentje en leun tegen elkaar. Heerlijk om samen doodsangsten uit te staan. Wanneer je partner openstaat voor en erotische film kan je samen een leuke seksfilm bekijken. Een aanrader is de dvd-box Pirates waar seksuele scènes met een leuk verhaal worden afgewisseld.

Ga samen een cocktail drinken

Bestel een taxi en zet samen met je partner een klein stapje in de wereld. Pik een gezellig concertje of een cocktail mee. Doe je best om je geliefde te verleiden en geniet van elkaars aanrakingen. Laat elkaar en de buitenwereld op een subtiele manier zien dat van je elkaar houdt: een klein zoentje, een knipoog of met de voetjes vrijen. Zeer geslaagd als voorspel!

2 Reacties

  1. avatar Belinda zei:

    ik zeg tegen iedereen dat ik valentijn een onozel commercieel gedoe vind maar stiekem wil ik die dag verrast worden 🙂

  2. avatar eline zei:

    wij hebben valentijn idd gevierd met een filmpje een een glaasje wijn 🙂

Reageren op dit artikel