Valerie Maes

Leuke weetjes over orgasmen!

OrgasmeEen orgasme is de seksuele ontlading van lekkere seks. Na een orgasme ontspannen de spieren en verkeren we vaak in een aangename roes. Bij mannen is een orgasme de absolute afsluiter van een lekkere vrijpartij. Geen orgasme betekent voor een man dat de vrijpartij niet is geslaagd. Vrouwen krijgen niet altijd een orgasme. Toch genieten ook zij zonder orgasme van heerlijke seks. Mannen begrijpen dit moeilijk. Het fenomeen ‘faken’ is hiervan een rechtstreeks gevolg. Mannen denken al gauw dat ze hebben gefaald omdat hun partner geen orgasme heeft gekregen. Een vrouw ‘faket’ (vertaald uit het Engels: faken = nadoen) daarom een orgasme om haar geliefde een plezier te doen. Ze hijgen, kreunen en krijsen, en dat geeft een man een goed, verzadigend gevoel. Een effectieve tip van sexshop Erotiekonline: trek je buik in! Mannen vinden het geweldig om een vrouw haar buik te zien intrekken. Wist je bovendien dat 200 orgasmen op een jaar de kans op een hartfalen met liefst 30% doen dalen? In deze blog laten we je kennismaken met meer van deze leuke weetjes over orgasmen.

Mannen vs vrouwen

Het is geen geheim: mannen krijgen sneller en gemakkelijker een orgasme dan vrouwen. Sommige mannen hebben zelfs het vervelende probleem dat ze te snel klaarkomen. Gelukkig bestaan er voor hen delay crèmes. Een delay crème stelt de zaadlozing uit. Een heel doeltreffend product is Stud 100. Deze spray verlaagt de overgevoeligheid van de penis waardoor jij en je partner langer kunnen genieten.

Wist je trouwens dat mannen in hun hele leven gemiddeld 9.3 uur een orgasme beleven. Bij vrouwen is dat slechts 1.4 uur. Een opmerkelijk, maar zeker geen verrassend verschil!

Lange Orgasmen

De koploper bij de lange orgasmen is…het varken. Bij varkens duurt een orgasme ongeveer 30 minuten. Wees dus niet om je tenen getrapt wanneer iemand je een varken noemt! Bij mensen loopt het niet zo’n vaart. Bij een man duurt het orgasme ongeveer 12.6 seconden. Bij een vrouw duurt de seksuele ontlading tussen 7 en 107 seconden. Een hevigere en intenser orgasme bij vrouwen krijg je door de clitoris te stimuleren. Dit kan met een vibrerende penisring, zoals Pussy Arouser Lovering. Een vibrerende penisring zorgt ervoor dat de man zijn erectie langer houdt, zijn ejaculatie uitstelt, zijn orgasme heviger beleeft en dat de clitoris van de vrouwelijke partner wordt gestimuleerd. Een gouden tip om te onthouden!

Spuitend klaarkomen

Een nieuw, populair fenomeen is squirten. Squirten is de vrouwelijke ejaculatie. Wanneer de vrouw een orgasme krijgt, komt ze net als de man klaar. Vaak is het vrouwelijke orgasme niet te zien. Bij mannen is dat wel: een man spuit sperma. Bij sommige vrouwen trekken de vaginale spieren samen, wat soms kan waargenomen worden. Andere vrouwen trekken (onbewust) hun buik in of beginnen als een wulpse kat te krommen. Mannen zijn het beu dat vrouwen faken ("een orgasme nadoen") en willen een veruiterlijking van het vrouwelijke orgasme zien. Squirten is hier het resultaat van.

Hoe een vrouw kan squirten (of ejaculeren)? In de vagina ligt een zeer gevoelige plek, de g-spot. De g-spot voelt een beetje ribbelig en ligt ongeveer 5 cm in de vagina, richting de buikwand. Wanneer dit intieme plekje wordt gestimuleerd kan de vrouw een spuitend orgasme beleven. Bij opwinding vullen de klieren in de g-spot zich. Wanneer je als vrouw een orgasme krijgt, ontploffen deze klieren, wat een spuitend orgasme als resultaat heeft. Je g-spot stimuleren gaat het best met een g-spot vibrator. Voor een ruime keuze g-spot vibrators neem je best een kijkje bij sexshop Erotiekonline.

2 Reacties

  1. avatar Martijn zei:

    een vrouw dat spuitend een orgasme krijgt vind ik eigenlijk maar niks. dat is gewoon heel onnatuurlijk

  2. avatar Kees zei:

    sory martijn, niet mee eens! er bestaat niets zo geil als een spuitend wijfie!!

Reageren op dit artikel