Valerie Maes

Magic Massager voor een echt orgasme!

Is het een mixer? Is het een microfoon? Nee, het is de grootste uitvinding sinds de rabbit vibrator! Dit is de magic massager! De ideale oplossing voor vrouwen die moeilijk een orgasme kunnen krijgen.

Magic Massager
Bestel de Magic Massager

De magic massager is het ideale seksspeeltje voor vrouwen die snel en gemakkelijk een orgasme willen krijgen. Door zijn gebruiksvriendelijke, anti-slip grip ligt deze magische massager zeer goed in de hand. Met de bediening kan je deze vibrerende staaf in een sterk vibrerende stand plaatsen.

De Magic Massager heeft een flexibele kop. Met deze kop krijg je extra veel vrijheid om elk erogeen, intiem plekje te stimuleren. De Magic Massager trilt tegen de clitoris, maar is ook geschikt om andere erogene zones te prikkelen. Laat de kop van deze Magic Massager tegen de gevoelige delen trillen en ontdek hoe een echt orgasme voelt. Bijna 65% van de vrouwen kan moeilijk een orgasme krijgen. Dankzij de Magic Massager zal een vrouw weten hoe het voelt om een seksueel hoogtepunt te ervaren.

Wanneer de Magic Massager in combinatie met glijmiddel wordt gebruikt zal de vibratiesnelheid nog beter voelbaar zijn. De trillingen worden door het glijmiddel beter geleid. Glijmiddel met een klein beetje munt, het zogeheten stimulerend glijmiddel, of een clitorisstimulerende crème, zoals Orgasmus Cream, zorgen ervoor dat de clitoris nog heviger wordt geprikkeld. De combinatie van de stimulerende crème en de krachtige vibraties geeft een zeer intens gevoel waardoor de vrouw zal klaarkomen.

Bovendien is dit vrouwvriendelijke seksspeeltje erg milieuvriendelijk. Dit speeltje heeft geen batterijen nodig en wordt opgeladen met de meegeleverde herlader.

4 Reacties

 1. avatar krisje zei:

  vin hem geweldig!!!

 2. avatar tr zei:

  Ik heb ook een magic massagers en ben er ook zeer tevreden over. Vind de lange staaf heel gemakkelijk

 3. avatar ulrike zei:

  de magic massager is zalig! het speeltje waar ik al lang op zoek naar was!

 4. avatar Charel zei:

  Ik vind het ontzetten leuk om zelf bij mij vriendin te mogen doen.

Reageren op dit artikel