Valerie Maes

Masturbatietips voor vrouwen

Masturberen onder de douche

Masturbatie vrouw

Je kan met de straal van de douchekop je clitoris en je vagina bespelen. Dit is natuurlijk ook heel leuk, omdat je met de temperatuur van het water kan spelen en dit aparte gevoelens aan je schaamplek geeft. De Pleasure Fountain douche dildo is een dildo die je op de kraan kan aansluiten. Door hem in te brengen, krijg je het gevoel dat er een echte penis in je klaarkomt.
In de badkamer kan je het natuurlijk ook romantischer maken door kaarsjes te plaatsen, rozenblaadjes om het bad te strooien en een zacht muziekje op te zetten. Neem een vibrerend eendje en gaat met dit vrolijke knulletje over je tepels, binnenkant dijen, schaamlippen en clitoris. Heerlijk!

Een vluggertje?

Heb je even geen tijd, maar wel zin in een vluggertje? Ga tegen een muur staan of op bed liggen, maar zorg ervoor dat je rug recht blijft. Ga door je knieën of trek je benen omhoog en stimuleer je binnenste dijen. Terwijl je opgewonden raakt, ga je rechtop staan of als je op bed ligt, leg je benen neer. Door deze beweging duwen de wanden van je vagina samen. Dit zorgt voor extra stimulatie.

Dé tip

Na een zware dag op het werk verdien je wel een beetje ontspanning en relaxatie. Leg je op bed of languit in de zetel met een erotisch boek en begin dit te lezen. Eens je lichtjes opgewonden geraakt, begin je jezelf te strelen van het puntje van je tenen tot bovenaan je gezicht. Hierbij sla je je erogene plekjes over. Je zal ervaren dat je plekjes ontdekt waarvan je haren gaan rechtstaan. Als ultieme finish, masseer je je borsten. Heel veel vrouwen weten het niet maar 1 op de 2 vrouwen komt klaar door hun borsten op de juiste manier te masseren.

En de gouden tip: sluit de deuren, trek de stekker van de telefoon uit en zet je gsm helemaal af. Zo geniet je nog meer van jezelf!

Reageren op dit artikel