Gitte

Nipplettes Pink – Vibrerende tepelklemmen voor een geweldig gevoel

 • Wil je het voorspel wat langer laten duren?
 • Ben jij avontuurlijk aangelegd?
 • Heb je nood aan extra spanning binnen en buiten de slaapkamer?
 • Hou je ervan dat je tepels worden gestimuleerd?
 • Hou je van een intense stimulatie?
 • Wil je jouw seksspeeltje met je partner delen?

Nipplettes Pink Tepelklemmen
Heb je 6 x Ja geantwoord, dan zijn de vibrerende tepelklemmen Nipplettes Pink echt wat voor jou (en je partner). Deze stijlvolle tepelklemmen plaats je op de tepels. Dankzij de schroef kan je de druk op de tepels laten toenemen. Begin voorzichtig en voer de druk op de tepels systematisch op. Tepels zijn erogene lichaamsdelen en zullen door de druk zachtjes gaan tintelen. Dit geeft een heerlijk gevoel. Je wordt opgewonden, de huid van de tepels wordt geprikkeld en erg gevoelig voor verdere aanrakingen.

Op het uiteinde van deze tepelklemmen staat een drukknop. Wanneer je deze knop indrukt beginnen de klemmen te vibreren. En wat een vibratie! De Nipplettes Pink trillen zeer sterk en maken weinig geluid. De vibratie is enorm krachtig waardoor je tepels tot zeer diep gestimuleerd worden.

Het zachte materiaal van Nipplettes Pink is stevig en vriendelijk in gebruik. Wanneer je een beetje glijmiddel of massageolie op de tepelklemmen hebt gemorst, kan je dit met een katoenen doek wegvegen.

Dankzij hun gebruiksvriendelijkheid, zachte materiaal en de speelse, roze kleur zijn deze klemmen ideaal voor beginners. Het leukste aan dit seksspeeltje is misschien wel dat je dit seksspeeltje samen met je partner kunt gebuiken. Want, bij zowel mannen als bij vrouwen zijn tepels en het omringende tepelhof erg gevoelige lichaamsdelen voor uitwendige prikkels.

Wanneer je op zoek bent naar wat meer spanning, extra tijd met je partner of een uitgebreid voorspel zijn deze Nipplettes Pink zeer geslaagd.

Tip: doe wat stimulerende gel zoals de verkoelende gel van het merk FunFactory op de tepels en geniet van een extra prikkel.

6 Reacties

 1. avatar staf zei:

  zijn tepelklemmen niet alleen voor SM liefhebbers?

 2. avatar tess zei:

  een heel leuk produkt. dank je wel voor de tip.

 3. avatar mona zei:

  Wij hebben deze tepelklemmen en het is helemaal geen artikel voor fetish mensen. De vibratie is sterk maar de druk op de tepels kan je zeer gemakkelijk regelen. Een heel leuk speetje om het vrijen leuker te maken.

 4. avatar eva zei:

  Het zijn heel gebruiksvriendelijke klemmen en idd niet alleen voor de liefhebbers van fetish

 5. avatar chloe zei:

  trilt idd heel sterk! super!

 6. avatar beauty zei:

  mijn vriend heeft deze klemmen op het topje van zijn peis geprobeerd en vond het zalig 🙂

Reageren op dit artikel