Marcel Breemans

Op welke manier kan je de zaadlozing uitstellen?

Heel wat mannen zoeken een manier om hun zaadlozing (ejaculatie) uit te stellen. Een uitgestelde zaadlozing heeft heel wat voordelen, en dit voor de man en zijn partner. Een uitgestelde zaadlozing betekent dat de man zijn penis langer stijf houdt. Zo kan hij zijn partner gedurende een langere tijd verwennen. Vrouwen krijgen minder snel een orgasme dan een man. Doordat de man zijn zaadlozing uitstelt en dus zijn erectie langer houdt, krijgt de vrouw meer kansen en meer tijd om klaar te komen. Dit komt omdat de vrijpartij langer duurt.

En welk voordeel heeft een uitgestelde zaadlozing bij een man? De man krijgt een veel heviger orgasme. Hij zal door zijn hele lichaam een zinderend gevoel voelen en extra krachtig sperma spuiten. Dus, hoe kan je als man van een uitgestelde zaadlozing en een hevig orgasme genieten?

Penisringenuitgestelde zaadlozing

Penisringen zijn seksspeeltjes die werden ontworpen voor een uitgestelde zaadlozing. Een penisring moet een man om de basis van zijn penis, voor of achter de balzak, dragen. De ring knelt de bloedvaten af waardoor de man zijn penis langer stijf houdt. Naast een uitgestelde zaadlozing zal een penis ook veel groter en dikker worden.

Delay cremes

Delay cremes zijn ook bekend als vertragingscremes. En dit wat deze cremes en sprays doen. Een delay creme vertraagt de zaadlozing, of anders gezegd, een delay creme zorgt ervoor dat de zaadlozing wordt uitgesteld. Een vertragingscreme wordt aan de eikel gedaan en zal voor een tintelend gevoel zorgen. De eikel wordt minder gevoelloos en het zal langer duren voor de man om een orgasme te krijgen.

Wanneer je een penisring in combinatie met een delay creme gebruikt zal het effect nog heftiger zijn.

7 Reacties

 1. avatar hector zei:

  ik heb een penisring geprobeerd en goed bevonden 🙂

 2. avatar myll zei:

  men vriendin vind het zalig wanneer een ring trilt

 3. avatar jules zei:

  ik heb een ring liever om mijn ballen hangen. geen penisring maar een ball stretcher

 4. avatar zaadlozing zei:

  Ik heb zelf ook wel eens gebruik gemaakt van een penis ring. Nu moet ik zeggen dat het mij wel goed heeft geholpen. En het heeft niet alleen een positief effect op je zaadlozing maar ook op je erectie.

 5. avatar frenk zei:

  zaadlozingproblemen zijn gewoon vervelend… ik word er gek van dat mijn zaadlozing er al binne enkele seconden uit komt.

 6. avatar dolfijntje zei:

  mijn vriend had ook wat problemen met vroegtijdig klaarkomen maar sinds kort probeert aan iets vuil te denken en dan komt hij veel minder klaar

 7. avatar krezy zei:

  vroeg klaarkomen? heb ik geen probleem mee. ik masturbeer veel en dat komt voor onze seks goed uit

Reageren op dit artikel