Bart Van Lommelen

Opwindend voorspel met eetbaar ondergoed en likbare massage-olie

Voorspel met eetbaar ondergoedMaak je voorspel pittiger door er letterlijk een lekker smaakje aan toe te voegen. Trakteer jezelf en je partner op smakelijk eetbaar ondergoed, of laat de smaak van chocolade in je mond glijden terwijl je al likkend je partner verwend.

Een combinatie van aftasten en aflikken geeft een nieuwe dimensie aan jullie seksleven.

 

Likbare Massageolie

Likbare Massageolie kan jullie in een erotische stemming brengen. Je kan het lichaam helemaal inwrijven of enkel de meest gevoelige plekjes. De meeste massage-oliën smaken naar fruit zoals aardbei of passievrucht. Er zijn er ook met verrassende combinaties zoals de liefdesolie, die bestaat in de combinatie gember-sinaasappel en amandel-kokosnoot.

Eetbaar ondergoed

Eetbaar ondergoed voor vrouwen en mannen kent een grote populariteit. Je kan je partner aangenaam verrassen met een eetbaar setje. Hij zal volop genieten als hij merkt dat hij het slipje niet uit moet doen met de handen, maar door te likken. De eetbare slipjes en bh’s zijn gemaakt van rijstpapier en suiker. Een smaakje en uitzicht waar elke partner van geniet. Ga niet te traag te werk, want anders zal het slipje door de lichaamswarmte van je partner smelten en aan het lichaam van je partner plakken.

Je hebt tegenwoordig ook eetbaar ondergoed voor hem en haar gemaakt van zoete suikerparels.Eetbaar ondergoed: snoepstring voor haar

Bodypaint

Als er een echte kunstenaar in je schuilt, kan je het lichaam van je partner helemaal beschilderen met likbare bodypaint, zoals Tasty Bodypaint of Bodypaint Colore Moi. Heerlijk om mee te werken, maar nog heerlijker om op te likken. Je kan ondeugende woorden op het lichaam van je partner schrijven of grappige – erotische tekeningen maken. Je kan je partner laten raden wat je geschreven hebt voor je het helemaal oplikt.

De uitdagende lichaamsverf is beschikbaar in verschillende fruitsmaken, maar ook in vanille en chocolade. Bij sommige lijfverven wordt een bodypaint penseel geleverd, waardoor je nog fijnere tekeningen kunt maken. Natuurlijk kan je ook met je vingers te werk gaan en je partner zo nog intenser insmeren. Een variant op de bodypaint is de eetbare lichaamspoeder Sublime Moi dat je met een pluimpje op het lichaam aanbrengt.

Erotische etenswaren

Erotische etenswaren luiden een avondje vol passie en spanning in. Het eten van chocolade heeft bijvoorbeeld een positieve invloed op het libido. Je kan je partner ook een bord vol overheerlijke penis pasta voorschotelen. Tegenwoordig zijn er ook pepermuntjes in penis- en tepelvorm, en jelly snoepjes in een erotische vorm. Wedden dat een spannende vrijpartij de avond afsluit?

2 Reacties

  1. avatar stefanieS zei:

    weet je wat leuk aan de liefdesolie is. hij word in een spray verkocht!!!!! heel gemakkelijk; ik heb mijn liefje kunnen besprayen met deze massageolie en daarna kunnen likken. 🙂

  2. avatar Jefke de Man zei:

    ik dacht altijd dat eetbaar ondergoed snoeppapier was

Reageren op dit artikel