Over Erotiekonline

marcel.thumbnailErotiekonline werd in 2003 opgericht met als doel een breed assortiment seks gerelateerde producten op de Benelux-markt te zetten. De bedoeling was het taboe rond deze producten opheffen, en deze via het internet objectief te bespreken en te beoordelen. Oprichter Marcel was ervan overtuigd dat hij met zijn manier van werken een doelgroep kon benaderen die op zoek was naar tips en adviezen rond het gebruik van seksspeeltjes!

Het gat in de markt was gevonden! Al snel werden er klanten aangetrokken die hun ervaringen wilden delen met anderen klanten. Reeds enkele jaren later bloeide het bedrijf open en zorgden verrassende innovaties voor een heropleving van de seksspeeltjes-industrie. Vandaag de dag is Marcel, samen met zijn vrouw, op zoek naar de meest opwindende en baanbrekende seksspeeltjes. Hij tracht hierbij zijn kennis te delen met iedereen die op zoek is naar een verrijking van zijn/haar seksleven.

Met deze blog proberen wij zoveel mogelijk kennis en praktijkervaring te vergaren rond seksualiteit. Een gezonde seksuele relatie is de peiler van een gezonde relatie en wij hopen je met deze blog de juiste inzichten te verschaffen.

Door onze jarenlange ervaring op vlak van erotische producten weten wij de klanten het juiste advies te geven. Heb je nog vragen? Contacteer ons op het gratis telefoonnummer, via mail of via onze live chat.

Met vriendelijke groeten,

Het Erotiekonline Team