Marcel Breemans

Roken is slecht voor je seksleven

rokenDat roken slecht is voor de gezondheid is al langer bekend. Het risico op dodelijke longkanker verdubbelt en rokers zijn vaak kortademig. Bovendien hebben rokers een verslapte huid, meer rimpels, een slechte adem en gele tanden. Recent werd bewezen dat deze ongezonde verslaving ook een negatieve invloed heeft op het seksleven. Rokers vrijen minder, zijn ontevredener over hun seksleven en hebben kleinere erecties. Dat bleek althans uit een Amerikaanse enquête uit 2000. (Bron: www.e-gezondheid.be)

Jonge koppels tussen 24 en 36 jaar vrijden gemiddeld 12 keer per maand. Rokers daarentegen hadden veel minder vaak seks. Diegenen waarvan de man meer dan 30 sigaretten per dag rookte, deden het slechts zes keer per maand. Bovendien genoot slechts de helft van de rokers van een vrijpartij, tegenover 90 procent van de niet-rokende koppeltjes. Spaanse vlieg Extra is een bekend product dat het genotsgevoel kan aanwakkeren en rokers mogelijk kan helpen.

Sigaretten hebben ook een negatieve weerslag op de erectie en het sperma. Bij iedere trek van een sigaret komt er koolmonoxide in het lichaam. Hierdoor vernauwen de bloedvaatjes, waardoor de roker geen maximale erectie meer krijgt. Een penispomp kan een oplossing bieden. Dit veelgebruikte hulpmiddel door pornosterren verbetert de doorbloeding waardoor je een langere en hardere erectie krijgt.

Tegenwoordig zijn er ook tal van natuurlijke producten die de erectie stimuleren. De bekendste en meest effectieve zijn Libido Extreme, Libido Original en de populaire Libido Forte.

Door de giftige stof nicotine heeft het sperma van rokers vaak een vieze smaak. Met Yummi Cum 30ml kan je dat alvast verbeteren.

2 Reacties

  1. avatar Thomas zei:

    en daarom wil ik dus een vriendin dat niet rookt

  2. avatar bertels an zei:

    eindelijk duidelijk gezegd waarom roken slecht is 🙂

Reageren op dit artikel