Bart Van Lommelen

Seks in het openbaar

In onze jonge tijd werd ons seksleven opgefrist door seks op ongewone plaatsen. Seks in de slaapkamer kan iedereen beoefenen, doch wie durft het aan seks te hebben op plaatsen waar je ieder moment betrapt kan worden? Mijn vrouw en ik dus, erg opwindend was dat.

Seks in het openbaarDe allereerste keer was, zoals bij velen onder ons, de wagen geparkeerd in het bos. Niet ‘s nachts, neen overdag, tussen de wandelaars. Met beslagen ruiten en een op en neer wippende wagen, terwijl je de voorbijgangers opmerkingen hoorde maken. Na een paar keer gaat dit vervelen. Als dan ook nog de boswachter op het raampje komt tikken zoek je wat anders.

Op een wandeling langs het Albertkanaal bekroop ons de lust om het eens “te doen” langs het water. Onder de brug leek ons de ideale plek.Wat konden die vissers aan de overkant ons schelen…….

Een andere plaats was op een verlaten spoorlijn. Mijn vrouw is een kop kleiner dan ik. Als zij op de rail staat en ik in de bedding sta, past het net in de hoogte. En je hoeft niet naar aankomende treinen te kijken.

Met een mini-rokje aan zonder slipje en een kaal geschoren poesje wandelen is ook erg opwindend. Of in de wagen zitten, rijdend over de snelweg met opgetrokken gespreide benen zodat iedere vrachtwagenbestuurder een mooi zicht heeft…

Er begint wat te kriebelen,het is immers weer veel te lang geleden dat wij zoiets gedaan hebben. Na 14 jaar huwelijk is het tijd dat we die oude plaatsen nog eens op gaan zoeken…

Reageren op dit artikel