Valerie Maes

Seksspeeltjes voor koppels!

Seksspeeltjes voor koppelsAls je als vrouw geniet van een vibrator of ander seksspeeltje, waarom dan geen seksspeeltjes voor koppels? Zo kunnen jullie elkaar tijdens het voorspel lekker verwennen. Jij kan de seksspeeltjes op je partner gebruiken, je partner op jou of jullie kunnen de speeltjes tijdens de vrijpartij gebruiken. Wil jij weten welke de meest geschikte sekstoys zijn? Hier onder geven we een overzicht van de meest bekende seksspeeltjes. Je vind ze uiteraard allemaal terug in onze seksshop Erotiekonline.

De seksspeeltjes

Seksspeeltjes helpen lichamelijk om meer opgewonden te geraken waardoor je een heviger orgasme kan krijgen. Bovendien zorgen zij ervoor dat de mannen een betere en heftigere erectie kunnen krijgen. Deze seksspeeltjes kunnen tevens een nieuwe dimensie aan jullie seksleven geven. Wanneer je geniet van het effect van een vibrator, maar je wilt je handen vrij houden om bijvoorbeeld je partner te verwennen, dan is een vibrerende penisring een leuk speeltje om over na te denken. De ring bevat een mini-vibrator die rond de penis wordt gebracht. De ring zorgt er tegelijkertijd voor dat je partner een stevige erectie blijft behouden. De vibraties stimuleren de clitoris en zorgen voor aangenamer clitoriaal orgasme! Een gewone vibrator is soms net niet genoeg zijn. Een dubbele vibrator is dan oplossing. Deze twee vibrators zijn met elkaar verbonden. Je hebt een gewone vibrator en een slankere model, met al dan niet een gebogen uiteinde, voor de anus of de g-plek bestemd. De Ultimate Triple Stimulator is hier een goed voorbeeld van.

Vibrerende c-ringen

De vibrerende C-ring is te vergelijken met de penisring. Het is een zachte penisring zoals de Allstar Enhancer Ring met een kleine vibrator in. Via de afstandsbediening kan het ritme bepaald worden. De stimulatie van de clitoris is heel belangrijk voor de vrouw. Met dit speeltje zal haar orgasme veel intenser zijn en zal ook hij kunnen genieten van de trillingen. Je kan deze speeltjes ook kopen in verschillende vormen. Zo bestaat er de C-ring in de vorm van een schattig konijntje. Zeker aan te raden voor koppels.

Voorbinders

Voorbinddildo’s zijn een optimale manier voor de vrouw om haar partner te penetreren. Deze dildo is vooral ontzettend populair bij lesbische koppels. Maar deze dildo wordt ook door heterokoppels aangekocht. De vrouw kan via de voorbinder anale seks hebben met haar partner, maar ook omgekeerd. Wanneer de man geen erectie kan verkrijgen kan de voorbind-dildo de ideale oplossing zijn. Je kan van tijd tot tijd je vrouw eens lekker verwennen met deze dildo en haar laten genieten van zijn dikte. Voor mensen die gehecht zijn aan hun dildo, kan je ook een riem kopen waardoor je zelf je voorbinddildo kan maken. Maar let wel op dat de vibrator of dildo hiervoor gemaakt is. (De dildo moet een opstaande rand hebben). De gordels van de voorbinddildo’s bestaan uit leer en nylon. Nylonriemen zijn goedkoper dan de leren riemen, maar een leren voelt fijner en intenser aan.

Reageren op dit artikel