Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-content/themes/ArtSee/eigen/titel_post.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 17

De erogene zones zijn gevoelige zones waar heel wat zenuwuiteinden bij elkaar komen. Bij de vrouw is de meest gevoelige plek de vagina (met schaamlippen en clitoris), bij de man is dat de penis en eikel. Andere erogene zones zijn de binnenkant van de dijen, tepels, nek en anus.

De erotische markt heeft verschillende seksspeeltjes uitgebracht die een specifieke erogene zone stimuleren. Zo heb je vibrators en dildo’s voor de vagina, penisringen en masturbators voor de penis, anaal toys voor de anus, en ook seksspeeltjes om de tepels te verwennen. We geven hier even een overzicht van de leukste en de meest verrassende sekstoys voor tepels.

Tepelklever LederTepelklevers

Zoals het woord doet vermoeden: tepelklevers “plak” je over je tepels. Ze zien er erg verleidelijk uit en zorgen ervoor dat je borsten heerlijk opvallen. Ze bestaan in verschillende modellen: lieve hartjes , opwindende kruisjes, schattige strikjes of betoverende bloempjes. Het plastic of het zachte leder dat tegen je tepels streelt voelt zeer opwindend.

Tepelzuigers

Tepelzuigers plaats je op de tepels. Het gebied rond de tepel wordt vacuüm gezogen waardoor je tepels sensueel beginnen te tintelen. Het nieuwste speeltje voor de tepels zijn de tepelzuigers met pompje.

TepeljuweelTepeljuweel Bull Rings

In seksshops ontdek je verschillende non-piercing tepeljuwelen. Vaak zijn dit ringetjes die je op je tepel klikt. Ze maken van je borsten en tepels niet alleen een streling voor het oog, ze zorgen er ook voor dat je harde tepels krijgt. Harde en dus ook gevoelige tepels genieten meer van elke lik, zoen of streling. Absoluut het proberen waard!

Tepelklemmen

Harde tepels zijn uiterst gevoelig voor aanrakingen. Tepelklemmen zorgen ervoor dat je gevoelige tepels krijgt en des te meer geniet van een heerlijke tepel-massage. Bij bondage worden tepelklemmen vaak gebruikt om erotische pijnprikkels naar de tepels van de sub te sturen. In onze seksshop ontdek je tevens klemmen die je op een elektro bedieningsunit kan aansluiten.

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van dat ietsje meer: tepelklemmen met vibratie. De combinatie van deze twee functies zorgt voor een ongeëvenaard gevoel.

Een variant op tepelklemmen zijn tepelhangers, zoals Latex Nipbell Whips. Die doe je om je tepels. Door het gewicht van de slierten krijg je harde tepels. Je voelt ze tegen je borsten strelen wat een opwindend gevoel veroorzaakt.
Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24

Warning: include(wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'wp-content/themes/ArtSee/eigen/share.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/erotix/public_html/blog/wp-content/themes/ArtSee/single.php on line 24


9 Reacties

 1. avatar Clarissaatje zei:

  Ik wil graag tepelklemmen proberen. Weet er iemand wat de beste klemmen zijn om mee te beginnen?

 2. avatar Sophie zei:

  Ik ben begonnen met de verstelbare tepelklemmen met ketting. zijn lekker goedkoop. kosten nog geen 20 euro! (lol) ook de cliffhangers zijn goede beginners. Ze vibreren en dat voelt nog zaliger en ze zien er ook wel lief uit in het roze. (lol)

 3. avatar Baby Girl 1982 zei:

  geef mij maar de tepelzuigertjes! ik heb nu de bull rings besteld, en ben wel eens benieuwd wat deze gaan geven. ik heb al een mailtje gekregen dat ze zijn verzonde. pas gisteren besteld!!

 4. avatar Baby Girl 1982 zei:

  bull rings ontvangen en meteen op mijn tepels gezet. het voelde zalig om die dingen op mijn tepels te klemmen. ik was er gek op en mijn vriend ook. hij kreeg geen genoeg van mij borsten en tepels 🙂 🙂

 5. avatar Engeltje zei:

  hoi baby Girl! geven die tepelringen hetzelfde gevoel als tepelklemmen?

 6. avatar Danielle* zei:

  blijven tepelklevers echt kleven? of hoe werkt dat eigenlijk?

 7. avatar Baby Girl 1982 zei:

  >>>Engeltje.

  De bull rings waren veel langer uit te houden dan echte tepelklemmen.Ik vond ze wel lekkerder als klemmen. klemmen gaan bij mij soms pijn doen.

 8. avatar Clarisaatje zei:

  tepelklevers zijn meestal geen echte kleefdingen.
  ze blijven hangen aan de het verhoog van de tepels. ik begrijp ook niet waarom men dat klevers noemt 🙂

 9. avatar Hanne zei:

  @Clarisaatje: toch wel. Heb er recent online gekocht op planet pasties en ze kleven wel degelijk. Je kan ze zelfs hergebruiken. Enfin, sommige toch. Andere moet je kleven met wimperlijm.

Reageren op dit artikel