Valerie Maes

Sexspeeltjes voor vrouwen – vagina, tepels of clitoris?

De markt voor sexspeeltjes is erg uitgebreid. Er zijn seksspeeltjes voor mannen en vrouwen, holebi’s en hetero’s, beginners en gevorderden, masturberen en samen met je partner. Kortom, vaak is het moeilijk om het geschikte seksspeeltje te vinden.

Vrouwen stellen zich best even de vraag: hoe krijg ik het makkelijkst een orgasme? Kan ik makkelijk en intens klaarkomen wanneer mijn vagina, clitoris of tepels worden gestimuleerd? Sexspeeltjes voor vrouwen bestaan immers in verschillende vormen en maten. Je hebt seksspeeltjes die efficiënt de vagina verwennen, de clitoris vertroetelen of de tepels onder handen nemen

Sexspeeltjes voor vrouwen

Welke seksspeeltjes zijn er voor vagina, clitoris en tepels?

Laten we van boven naar onder werken, en ontdekken wat de meest efficiënte speeltjes zijn voor iedere erogene zone.

Tepels

Tepels en het tepelhof kan je prikkelen met tepelzuigers of tepelklemmen. Tepelzuigers zijn kleine speeltjes die de ruimte rond de tepel en/of het tepelhof vacuüm zuigen. Hierdoor gaat de tepel tintelen wat een onbeschrijfelijk erotisch gevoel veroorzaakt. Tepelzuigers zijn verkrijgbaar met of zonder vibratie. Deze speeltjes zijn erg populair, omdat ze efficiënt zijn, weinig kosten en omdat beide partner ze kunnen gebruiken.

Tepelklemmen zijn klemmen die je op de tepels zet. Ze zijn dikwijls van metaal gemaakt, maar kunnen ook van latex of harde kunststof zoals plastic zijn gemaakt. De eerste keer tepelklemmen kies je best op basis van materiaal. Tepelklemmen met een rubberen laagje voelen minder pijnlijk dan de metalen klemmen.

Clitoris

Wist je dat 90% van de vrouwen een orgasme kan krijgen wanneer de clitoris wordt geprikkeld? De clitoris is een heel gevoelig plekje wat bij aanraking intens gaat tintelen. Hierdoor kan de vrouw een hevig orgasme krijgen. Een gevoelige clitoris kan je prikkelen met seksspeeltjes en een stimulerende gel zoals orgasmus cream.

Er zijn verschillende sexspeeltjes om de clitoris te prikkelen. Zeer geliefd zijn de clitorisstimulators, juist om hun efficiëntie en degelijkheid. Deze speeltjes zijn ontworpen en getest door vrouwen, en pakken de meest gevoelige kern van de clitoris aan. Naast clitorisstimulators heb je ook vlindertjes, eitjes en bulletjes. Vlindertjes draag je met bandjes om de heupen; eitjes en bulletjes zijn kleine vibrators die tevens gebruikt kunnen worden om de tepels en vagina te stimuleren.

Vagina

De vagina, het ultieme middelpunt voor mannen, minder voor vrouwen. Vrouwen kunnen een vaginaal orgasme krijgen, maar dan moet de g-spot worden gestimuleerd. De g-spot stimuleren kan je met een seksspeeltje met een gebogen uiteinde. Dit is nodig om dat de g-spot in de richting van de buikwand ligt.

De beste seksspeeltjes om de g-spot te stimuleren zijn g-spot vibrators. Deze sexspeeltjes trillen tegen de g-spot, laten de druk op de g-spot toenemen waardoor je een zeer intens orgasme krijgt. Het is zelfs mogelijk om dankzij een g-spot vibrator een spuitend orgasme te krijgen. Dit fenomeen noemt squirten. Squirtende vrouwen beleven hun orgasme dieper en langer.

7 Reacties

 1. avatar sexy vrouwtje zei:

  ik vind het zalig wanneer mijn tepels worden verwend. stiekem vind ik dat zelfs lekkerder dan wanneer mijn man zijn penis in me steekt.

 2. avatar marjan1974 zei:

  tepels? ik heb helemaal geen gevoelige tepels. of die nu worden aangeraakt of niet, ik heb er niks aan.

  voor mij…CLITJE LIKKEN 🙂

 3. avatar renate zei:

  ik kan alles wel appreciëren. van tepels tot vagina 🙂

 4. avatar sylvie zei:

  ik heb geen gevoelige tepels maar de rest heeft niet veel nodig 🙂

 5. avatar tine zei:

  wanneer alles op de juiste wijze word gestimuleerd vind ik het allemaal wel leuk

 6. avatar sylvie zei:

  ik vind het ook wel opwindend om mijn man aan mijn tepels bezig te zien. maar een orgasme krijgen kan ik niet begrijpen.

 7. avatar renate zei:

  hoi sylvie, ik snap wat je bedoelt maar opwinding is toch het begin van een orgasme. niet?

Reageren op dit artikel