Bart Van Lommelen

Sexy kerstcadeaus voor een man: tips

Wanneer je een man een onvergetelijke kerst wilt bezorgen, moet je in gedachte houden dat mannen houden van visuele prikkels. Wanneer je jouw mannelijke partner een origineel kerstcadeau wilt geven, is jezelf in sexy lingerie steken het leukste geschenk. Je draagt sexy jarretelles of een ondeugend catsuit en je partner zal als een blok voor jou vallen. Een vrouw in ondeugende lingerie is een vrouw die straalt en bewust is van haar vrouwelijkheid. Een zelfverzekerde vrouw is iets waar iedere man voor door het vuur gaat. Dus, dames, doe die katoenen onderbroek uit en draag een sexy string!

Nog leuker wordt het kerstcadeautje wanneer je een geschenk je koopt en dit cadeau geeft wanneer je een sexy lingeriesetje draagt. Dat zijn twee cadeaus op 1 ogenblik. Kan Kerst nog leuker en spannender zijn?

Blijkt de mannelijke partner een kennis, vriend of familielid te zijn? Dan is sexy lingerie hoogstwaarschijnlijk geen optie om cadeau te geven. Gelukkig zijn er tal van ideeën voor leuke kerstgeschenkjes.

Tenga Egg SpiderTenga Egg Spider

Een blik vol verrassingen gevolgd door interesse en gelach? Dit cadeautje kan het! Tenga Egg Spider is een eitje met een leuke verrassing voor de man. In het ei zit een flexibele sleeve die de man gebruikt om zijn penis en eikel te stimuleren. Net zoals bij een handjob wordt de sleeve op en neer over de penis getrokken. Aan de binnenkant van deze masturbator zit een reliëf dat gelijkt op spinnenweb. Dit prikkelt de gevoelszenuwen van de eikel en penis, waardoor de man op een unieke man kan klaarkomen. Na gebruik moet de sleeve onder wat water worden gehouden en kan je deze masturbator opnieuw gebruiken.

Prostaatstimulators

Heel veel mannen zijn nieuwsgierig naar prostaatstimulatie, maar durven zich geen seksspeeltje aan te schaffen dat hiervoor geschikt is. Bij prostaatstimulatie wordt de prostaat gestimuleerd. Dit betekent dat de erectie harder wordt en dat de man veel heftiger klaarkomt. Met een prostaatstimulator kan je op een veilige, discrete en directe manier de prostaat verwennen. Wens je jouw vriend, broer, nonkel of collega een hevig orgasme? Dan geef je een prostaatstimulator.

Een goede seksfilm!

Wil je jouw mannelijke kennis, vriend, familielid of collega blij maken met enkele visuele prikkels! Nee, je moet je niet in sexy lingerie of een ondeugend pakje gaan steken. Dat is nogal bizar en zal zeker tot de foute reactie leiden. Beter is om een goede seksfilm cadeau te geven. Hiervoor gaat iedere man je dankbaar zijn. Er zijn heel wat labels van goede seksfilms zoals Private, Zero Tolerance en Digital Playground.

4 Reacties

 1. avatar tuur76 zei:

  ik krijg het liefst mijn vrouwtje in een leuke babydoll

 2. avatar John Jacket zei:

  Sorry, maar ik vind kerst en seks weinig verzoenbaar! Het is en blijft een familiefeest

 3. avatar diego zei:

  @John. Seks moet altijd kunnen 😀

 4. avatar north rider zei:

  Ik begrijp John zijn reactie wel een beetje. Kerstmis is tafelen met familie en gezelligheid maar gezelligheid kan toch ook in de slaapkamer.Wij geven elkaar 2de kerstdag altijd een extra cadeautje en de boodschap is meestal (licht) erotisch en tijd voor elkaar nemen. En elk jaar opnieuw kijken we hier enorm naar uit! Dus ja ik vind erotiek en kerst zeker een leuk idee wanneer je het plaatje correct inkadert

Reageren op dit artikel