Marcel Breemans

Sexy kerstcadeaus voor een vrouw: tips

Nog enkele weken en het is bijna kerst. Tijd om je vrouwelijke partner een sexy cadeautje te geven! Of toch niet?

Een man vind het krijgen van een seksspeeltje interessant. Er is toch niks mis met een portie seks? Vrouwen staan hier heel wat minder voor open. Bij een vrouw is het combineren van een seksspeeltje met een vleugje sensualiteit en liefde veel belangrijker. Wanneer je een seksspeeltje cadeau geeft is het beter om hier een leuke boodschap bij te steken. Schrijf een tekstje “Speciaal omdat ik van je hou” of “alleen aan jou geef ik dit unieke geschenkje” en je vrouwelijke partner zal met veel plezier dit sexy en erotische cadeautje aannemen.

Naast de spontane en unieke boodschappen zijn er allerlei sexy cadeautjes en seksspeeltjes die in de smaak zullen vallen bij je vrouwelijke geliefde. Een overzicht van de leukste kerstgeschenkjes.

Massagesetjes

Een massage-kit schreeuwt passie en verleiding uit. Een massagesetje bestaat meestal uit massageolie en een leuke massager of pluim. Met deze attributen kan je elkaar van top tot teen verwennen. Bij een massage nemen jij en je partner de tijd om het voorspel uit te breiden, elkaars erogene plekjes te verkennen en zich volledig over te geven aan het liefdesspel. Door elkaar een massage te geven vertel je aan je partner dat je graag (veel) tijd met hem en haar doorbrengt. Wie hoort dit niet graag van zijn partner?

vibrerend eendjeVibrerend eendje

Een vibrerend eendje is perfect om samen te gebruiken. Vibrerende eendjes lijken op badeendjes. Wanneer je op het buikje van het eendje drukt, zal hij zeer krachtig beginnen te trillen. Ze maken bijna geen lawaai en glijden met massageolie of glijmiddel lekker over het lichaam. Door hun speciale vorm zijn deze seksspeeltjes geschikt om intieme plekjes van hem en haar te stimuleren. Tevens zijn deze lieverdjes gemaakt om een klassieke massage om te toveren tot zijn heerlijke verwenbeurt. Wanneer je vriendin, kennis of zus dit eendje uit de geschenkverpakking haalt zal ze niet denken dat dit eendje een trillend schatje is. Het ziet er braaf uit en kan dus gemakkelijk in de badkamer of slaapkamer worden gezet zonder dat iemand zijn geheime kracht kent.

Lelo Tiani

Lelo Tiani is een luxueus seksspeeltje dat in een mooie geschenkdoos wordt bezorgd. Deze unieke vibrator is een heuse koppelvibrator. Dit betekent dat je hem alleen kan gebruiken, maar nog leuker wordt wanneer je hem als koppel gebruikt. Wanneer je dit seksspeeltje alleen gebruikt is hij perfect om g-plek en clitoris te verwennen. Door zijn anatomische c-vorm kan je deze Lelo Tiani inhouden tijdens het vrijen en kan de man zijn partner penetreren terwijl het speeltje in de vagina steekt. Dit design seksspeeltje werkt op afstand en zorgt op deze manier voor meer bewegingsvrijheid. Kortom, het ideale seksspeeltje dat jullie samen kunnen testen en beleven.

2 Reacties

  1. avatar Geert zei:

    Ik heb mijn vriendin een eendje gekocht en ben er zeker van dat ze hier heel blij mee gaat zijn. Al haar vriendinnen hebben er eentje en zijn er enorm enthousiast over.

  2. avatar north rider zei:

    ik heb mijn vriendin ooit een vibrator gekocht en dat ding viel goed in de smaak. kerst is toen heel zwoel afgesloten 😛

Reageren op dit artikel