Gitte

Squirten: de vrouwelijke ejaculatie

Squirten, wat is het? Kan iedereen het? Hoe doe je het?

Een nieuwe sensatie die dankzij de beruchte website YouPorn meer en meer bekend wordt bij het grote publiek is squirten. Squirten staat synoniem voor de vrouwelijke ejaculatie. Nee, het fenomeen is geen fabeltje. Squirtende vrouwen bestaan. Wanneer een vrouw een orgasme krijgt, verliest ze net zoals een man vocht. Dit natuurlijke fenomeen wordt squirten geheten. HSquirten doe je zooe kan je squirten? Kan iedereen het? Ontdek het hier, en geef een vrijpartij een nieuwe dimensie!

 • Wat is squirten?
 • Hoe kan je squirten?
 • Squirten en schaamte
 • Wat heb je nodig om te squirten?

Squirten, de wetenschap

Squirten kan je het best omschrijven als een vrouwelijke ejaculatie. Wetenschappers spreken elkaar vandaag de dag nog steeds tegen. Volgens de ene is squirten een vorm van urine die vrijkomt via de urineleider en volgens anderen zijn het de para-urethrale klieren (of klieren van Skene) die verantwoordelijk zijn voor de vrouwelijke ejaculatie. In de volksmond worden deze klieren ook wel eens de vrouwelijke prostaat genoemd.

Je vindt de para-urethrale klieren terug rond de uitgang van de urineleider. Het zijn deze klieren die het vaginale vocht aanmaken en afscheiden. De para-urethrale klieren zorgen er dus voor dat de vagina nat wordt en dat de penetratie aangenaam wordt. Een handig middel om een vochtige vagina te krijgen is glijmiddel. Hierdoor verloopt de penetratie aangenamer en geniet je langer van een heerlijke vrijpartij. Bij een deel van de vrouwelijke bevolking kunnen de para-urethrale klieren zeer veel vocht aanmaken. Wanneer de druk te hoog wordt geven de para-urethrale klieren dit vocht af. Die afgifte van het vocht wordt dan squirten genoemd.

De wetenschap is nog  geen 100% zeker of het nu deze para-urethrale klieren zijn die er voor zorgen dat een vrouw kan ejaculeren. Verder onderzoek zal daar uitsluitsel over moeten geven. Aangezien er nog een grote taboesfeer hangt rond dit thema zullen we nog even moeten wachten hoe de vrouwelijke ejaculatie nu echt wetenschappelijk in zijn werk gaat.
Top 10 - Squirten

Squirten en schaamte

Squirten en een ongekend schaamtegevoel gaan vaak hand in hand. Vrouwen schamen zich veel te snel en veel te vaak om het feit dat ze, net zoals de man, kunnen ejaculeren. Dit komt omdat een vrouw niet weet of haar partner het squirten aangenaam vindt.

Wel, na wat rondvraag blijkt dat het kamp verdeeld is. De ene man wordt er opgewonden van; de andere man vindt het maar niets. Deze laatste groep mannen bestaat overwegend uit onwetende mannen. Ze hebben geen enkel idee van wat er gebeurd en schrikken even van de situatie.

Weet je dat je kan squirten, of dat de kans bestaat dat je als vrouw gaat ejaculeren? Praat dan met je partner. Maak hem duidelijk dat squirten een zalig, bevrijdend gevoel geeft. Squirten betekent niet dat er urine vrijkomt, maar dat je een zeer hevig orgasme krijgt. Welke man wilt niet dat een vrouw optimaal geniet van een vrijpartij. Vertel je partner dat je dankzij zijn magische handen of magische penis een spuitend orgasme kreeg. De man zal zichzelf als een vrijende god beschouwen. Indien hij er nog steeds negatief tegenover staat, stel hem dan eens de vraag waarom dat hij wel zou mogen ejaculeren en jij niet?

Verder is het squirten zoals fietsen. Oefening baart kunst! Na de theoretische kant van squirten is het nu tijd voor deel 2: de praktijk van het squirten! Kortom, hoe kan je squirten? Welke hulpmiddelen kan je gebruiken om als vrouw te ejaculeren?

Squirten, de praktijk

Ken je dat drukkend gevoel dat je soms op je blaas krijgt tijdens de penetratie of masturbatie? Het lijkt alsof je zeer dringend moet plassen en als je niet stopt met vrijen of masturberen dan zal je alles onderplassen.
Wel, het is enkel een gevoel. Laat je eens volledig gaan en schenk er geen negatieve aandacht aan. De druk zal enkel maar toenemen en je zal in extase geraken. Dit drukkende gevoel is het begin van squirten. Eens de druk te groot wordt zullen je bekkenbodemspieren opspannen en de penis uit de vagina drukken. Op dat moment zal de squirt plaatsvinden en zal je de rillingen over heel je lichaam voelen. Een intenser orgasme als dit bestaat er niet.

 1. Wat moet er gestimuleerd worden?
  De g-plek of g-spot! Door de g-plek te prikkelen zal, in vele gevallen, de druk op de blaas toenemen en eens je het gevoel hebt dat je moet plassen weet je wat je moet doen. De g-spot ligt in de vagina, enkele centimeters tegen de buikwand (zie afbeelding). Het gevoelige plekje voelt een beetje ruw.

  Met je vinger kan je de g-plek zeer hevig stimuleren. Een handig hulpmiddel om de g-plek te stimuleren zijn de speciaal ontworpen g-spotvibrators die je terugvindt in onze seksshop. Een g-spot-vibrator heeft een gebogen kopje dat tegen de g-spot trilt. Dit trillende gevoel zorgt ervoor dat je kan squirten. Uiteraard bestaan er ook g-spot dildo’s, zoals de g-spot glasdildo. Deze kunnen een vrouw laten squirten, maar het effect is minder hevig dan bij een trillende g-spot vibrator.

 2. TIP om lekker te squirten: combineer een beetje clitoriscrème met een g-spot vibrator. Je wordt meer en sneller opgewonden. Hierdoor zal je gemakkelijker een orgasme krijgen, en verhoog je procentueel de kans op squirten. Je stimuleert namelijk de twee meest gevoelige plekjes van de vrouw (clitoris en g-spot) op de meest intense manier die mogelijk is.

 3. Hoe kan je squirten? Ontdek de makkelijkste hulpmiddelen om te squirten:

  Slimline G-Spot

  • Informatieve film: De g-spot en vrouwelijke ejaculatie, tips om vrouw intens te laten klaarkomen.
  • Slimline G-spot, deze vibrator maakt de juiste hoek om de g-spot te stimuleren.
  • Raak het gevoelige plekje van je partner met de G-spot Link. Dit handige hulpmiddel maakt het mogelijk om ook tijdens het vrijen de g-spot te raken.

Top 10 - Squirten

7 Reacties

 1. avatar SEXBOMB zei:

  test deze site hier staan vet veel sex en squirtfilmpjes.

  YEAH

 2. avatar steve o zei:

  welke site?

 3. avatar Seksmaniak² zei:

  Ik kan elke vrouw laten squirten!
  Bel mij : 0498257841

  Op eigen risico!

 4. avatar laurien zei:

  ik heb een patchy paul turbobooster vibrator en daar heb ik zalig lekker mee kunnen squirten! :-)

 5. avatar Erotiekonline zei:

  De Patchy Paul Turbobooster is trouwens te verkrijgen in onze shop.

 6. avatar Anoniem zei:

  Er wordt niks vermeld over het squirten, door het stimuleren van de clitorus.
  Dat is namelijk waardoor het bij mij gebeurd.
  Terwijl mijn partner mij penetreert, stimuleert hij mijn clitorus en precies zoals hierboven wordt beschreven, gebeurd.

  Ook hebben wij de vloeistof wat er vervolgens uit komt al bestudeerd en het is volkomen geur en kleurloos en helemaal helder.

  Tenzij het natuurlijk zo is, dat zijn penis langs mijn g-spot gaat, maar naar mijn idee heeft het echt te maken met het stimuleren van mijn clitorus.

  Jammer dat er nog zo weinig over bekend is.

 7. avatar Mimi zei:

  Ben meisje van 20 heb pas ontdekt dat ik het ook kan. Was best heftig, maar nu lukt het niet als ik steeds wil..zoek iemand die mij kan helpen, die dit kan of weet hoe het moet..mag ook mannen mail je mij? cuty-girl-melissa@hotmail.com

Reageren op dit artikel