Bart Van Lommelen

Stiekem genieten met kleine seksspeeltjes

Stiekem genieten? Kleine seksspeeltjes kunnen zorgen voor verborgen genot. Deze kleine seksspeeltjes passen in je jaszak, broekzak of in dat ene vrije plekje in je reiskoffer. Je kan deze kleine deugnietjes ongemerkt onder je kleren dragen en dus gebruiken als je naar de kruidenier of bakker op de hoek gaat. Vraagt je partner waarom je zo glimlacht? Alleen jij weet waarom…

De kleine seksspeeltjes kunnen variëren van Smartballs die je in de vagina inbrengt tot duimgrote vibrators met afstandsbediening. De meeste vrouwen hebben meer plezier aan deze kleine speeltjes dan aan hun grote broers. Ze zijn vaak zeer discreet, fluisterstil, vrouwvriendelijk en pakken de meest gevoelige plekjes als de clitoris of g-plek aan.

Fun balls

Dit zijn de eenvoudige genotknikkers, ook wel de orgasmeballetjes, lustkogels, Chinese ballen, Ben Wa Balls en liefdeseieren genoemd. Dit zijn gladde metalen of verzwaarde siliconen balletjes die je in de vagina inbrengt.Smartballs Deze speeltjes maken helemaal geen lawaai waardoor je ze perfect buitenshuis kunt dragen. Wanneer de vrouw zich beweegt, gaan ze van plaats veranderen waardoor ze prikkelingen in de vagina teweegbrengen. Voor vrouwen die graag genieten van nog meer prikkelingen, zijn er balletjes met uitsteeksels, zoals de Be Mine Balls, of orgasmeballetjes op batterijen, zoals de Heart Throbber – vibrerende bal. Let wel op dat je deze seksspeeltjes nooit langer dan een paar uur in de vagina laat zitten.
De Fun Balls worden tegenwoordig ook voorgeschreven door o.a. kinesisten. Ze vernauwen namelijk de vaginawand en verstevigen de bekkenbodemspieren. Deze speeltjes zijn ideaal als je soloseks verkiest, maar komen zeker en vast ook van pas in het voorspel. Ze mogen dan wel heel klein zijn, maar het plezier dat ze jou gaan schenken zal alles behalve klein zijn.

Vibrerende slipjes

Pleaser DragonDit seksspeeltje is een slipje met daarin een zakje waar een vibrator verborgen zit. De vibrator zal tegen de clitoris drukken waardoor deze extra geprikkeld wordt. Voor sommige vrouwen is dit dé ideale uitvinding. Sommige vrouwen klagen dat het slipje niet strak genoeg zit, waardoor de clitoris niet genoeg gestimuleerd wordt en de vibrator vaak wegschuift. Een oplossing hiervoor is om een panty over het slipje te dragen waardoor deze meer gaat spannen en de clitoris automatisch gaat stimuleren.

Vibrerende eitjes met een afstandsbediening

Deze seksspeeltjes vind je terug in allerlei vormen. Je hebt ze in de vorm van eitjes, spiralen maar ook in de vorm van een snoezig konijntje, zoals de Mini Rabbit Stimulator. Deze speeltjes hebben een aparte Mini Rabbit Stimulator(al dan niet draadloze) afstandsbediening. Je steekt deze kleine, vibrerende speeltjes in de vagina en zet het op het juiste moment geruisloos aan. Het is niet meer het speeltje dat je enkel en alleen in de slaapkamer kan gebruiken.

De meeste van deze seksspeeltjes hebben verschillende standen. Je kan deze speeltjes ook op de clitoris en tepels zetten. En waarom je partner niet eens de afstandsbediening geven en hem jou laten verwennen? Laat je leiden door de onverwachte snelheidswisselingen en geniet beide van een heerlijk voorspel. Een must in iedere (slaap)kamer.

Bullets

Love BulletNieuw in de wondere wereld van de seksspeeltjes zijn de zogenaamde love bullet. Met een druk op de knop zet je ze aan. Je brengt ze in en laat deze zachte speeltjes je vagina betasten.

Meestal hebben deze speeltjes een zeer traditionele langwerpige vorm. Ze lijken op een kogel, vandaar ook hun naam. Wegens zijn dikte van liefst 4 cm is de Candy Girl Black Bullet ontzettend populair.

Reageren op dit artikel