Bart Van Lommelen

Tenga Eggs – De ultieme vergelijking

Tenga Eggs zijn leuke masturbators. Ze werden ontwikkeld door het bekende Japanse bedrijf Tenga. Tenga produceert gebruiksvriendelijke, veilige en efficiënte seksspeeltjes voor mannen. Naast de Tenga Cups (de zogeheten masturbatiepotjes uit de reeks) en Tenga Flip Holes (futuristische masturbators met een degelijke, inwendige structuur en een hoge onderhoudsvriendelijkheid) werden enkele jaren geleden de Tenga Eggs op de markt voorgesteld. Het zijn sleeves die het masturberen leuker en intenser maken. Deze sleeves zijn verpakt in een plastic ei, waaraan deze masturbators hun naam “Tenga Eggs” ontleden.

Er zijn verschillende Tenga Eggs. Welke het leukste eitje is weet je door ze te proberen, maar met deze blog hoop ik je alvast een stapje verder te helpen. Ik heb de masturbatie-eitjes geordend naar mijn persoonlijke voorkeur.

Tenga Egg Wavy – 9.8/10Tenga Egg Wavy

Mijn absolute favoriet is Tenga Egg Wavy. Deze sleeve voelt zacht en lekker strak. Het lijkt zelfs bij iedere beweging strakker om de penis te zitten. Een heel aangenaam gevoel. De structuur van de sleeve zijn golven (“wavy”), maar in vergelijking met de andere eitjes voel je de structuur niet hard. blijkbaar zorgen de golven wel voor een heerlijk, nauw gevoel. Net als de andere Tenga Eggs betaal je voor dit lekker speeltje slechts € 6.95!

Tenga Egg Clicker – 9.5/10

Tenga Egg ClickerDe Tenga Egg Clicker zorgt voor extra plezier. Aan de binnenkant van de sleeve zitten stimulerende nopjes. Deze nopjes geven de penis en eikel een heerlijk gevoel. Wanneer je met de sleeve draait wordt de stimulatie nog intenser. Voor mannen die van seksuele afwisseling houden is de Tenga Egg Clicker met zijn verrassende structuur een absolute aanrader.

De Tenga Egg Clicker kost slechts € 6.95 en kan je verschillende malen gebruiken. Gewoon uitwassen onder de kraan en je kan genieten.

Tenga Egg Spider – 8.7/10Tenga Egg Spider

De Tenga Egg Spider heeft een structuur van een spinnenweb. Dit reliëf is zeer prominent aanwezig. Wanneer je de zachte sleeve over de penis trekt is het zelfs niet nodig om met de sleeve te draaien. Zo intens voel je de structuur. Waarom ik de Tenga Egg Spider op de derde plaats plaats? Dit masturatie-eitje heeft een lekkere structuur, maar geen intense stimulatie, zoals de Tenga Egg Clicker.

4 Reacties

 1. avatar dirk zei:

  ik volg helemaal de mening van marcel, de wavy is de lekkerste al vind ik de spider ook wel heel goed

 2. avatar rasta zei:

  de spider geprobeerd en goedgekeurd. is zeker dik in orde

 3. avatar corneel zei:

  ik vind dit speeltje vooral leuk als mijn vriendin het over mijn penis doet

 4. avatar docter love zei:

  Een beetje glijmiddel en je kan met zo een ei gaan oefenen om je ejaculatie uit te stellen :-)

Reageren op dit artikel