Alisa Dupont

Tips om als vrouw snel opgewonden te geraken

Seksueel opgewonden geraken betekent dat je hart sneller gaat slaan, bloed naar de erogene zones wordt gestuurd en je verlangt naar een passionele vrijpartij. Wanneer je seksueel opgewonden bent, zal je meer van seks genieten en gemakkelijker een orgasme krijgen.
Makkelijk opgewonden geraken heeft dus niets als voordelen. Het zal je seksleven een nieuwe dimensie tonen. Vrouwen hebben in tegenstelling tot mannen het moeilijker om opgewonden te geraken. Gelukkig bestaan er tal van eenvoudige tips om als vrouw snel en gemakkelijk seksueel opgewonden te geraken.

Vrouwvriendelijke seksfilmsVrouwvriendelijke opwinding

Het klinkt contradictorisch, maar nee, hoor ze bestaan! Vrouwvriendelijke seksfilms worden door mannen en vrouwen met open armen ontvangen. In deze erotische films worden vrouwen met respect behandeld. De knappe dames en heren die de hoofdrol spellen acteren. Dit wil zeggen dat de vrouwvriendelijke seksfilms een verhaal tonen, net zoals bij echte films.

Deze seksfilms zijn uiterst geschikt om alleen te bekijken, maar kunnen ook samen met de partner bekeken worden. Het verhaal, de speciale effecten en de leuke scènes zullen vrouwen snel en gemakkelijk opgewonden maken.

Erotisch boek

Deur op slot, nachtlampje aan, een erotisch boek en slipje naar beneden. Dit is werkelijk het ultieme opwindingsmoment.

In een erotisch boek wordt de seksuele fantastie van de vrouw geprikkeld. Niets moet, alles kan! Erotische boeken kan je ook in het seksuele voorspel gebruik. Je kan bijvoorbeeld een sexy passage uit het boek lezen en het voorzichtig uitbeelden. Gaat hier je hart niet sneller van slaan?

Stimulerende crèmes

Stimulerende crèmes, zoals orgasmus cream, zorgen niet meteen voor meer seksuele opwinding. Maar, ze kunnen wel helpen om meer zin te krijgen om te vrijen.

Deze crèmes bevatten natuurlijke bestanddelen die de bloedtoevoer naar de clitoris en schaamlippen de hoogte injagen. Hierdoor wordt de clitoris gevoelig en zal een vrouw gemakkelijker een orgasme krijgen.

2 Reacties

  1. avatar astrid zei:

    Ik lees erotische romans en wanneer de passie heet wordt glijdt mijn handje in mijn slipje. zo opgewonden word ik ervan en mijn fantasie wordt er door geprikkeld

  2. avatar stevy zei:

    Ik kan ook wel genieten van een boek met een beetje spanning 🙂

Reageren op dit artikel